Seety betalen met Bitcoin of Ethereum

Seety introduceert betalen met cryptomunten om te parkeren in Antwerpen en Brussel. Bitcoin, Ethereum, Litecoin en meer zijn mogelijk.

Advertentie

Seety, de Belgische parkeerdienst, is de eerste parkeerapp in België die cryptocurrencies aanvaardt. Het is nu mogelijk om voor elke parkeersessie via de app, naast de traditionele methodes, met zeven verschillende cryptocurrencies te betalen.

Seety parkeerapp

Seety ontwikkelde een mobiele applicatie om parkeren in de stad gemakkelijker te maken. Dankzij een community van meer dan 355.000 “Seetyzens” kunnen gebruikers in twee klikken de voordeligste parkeerzones vinden, parkeerboetes vermijden en hun parkeerplaats betalen. Seety maakt deel uit van Start it @KBC, één van de grootste start-up accelerators van België.

Het bedrijf speelt in op de wensen van zijn community en gelooft dat cryptomunten in de nabije toekomst aan belang zullen blijven winnen. Het bedrijf verwacht dat cryptocurrencies milieuvriendelijker zullen worden waardoor deze meer en meer gebruikt zullen worden om alledaagse goederen en diensten te betalen.

Hoe betaal je met cryptomunten?

  1. Om je parkeerplaats via Seety te betalen met cryptomunten moet je simpelweg de app openen en in het tabblad “mijn betaalmethoden” op “krediet kopen” klikken.
  2. De gebruiker kan dan het bedrag en de cryptomunt kiezen die hij wil gebruiken om Seety credits te kopen. Momenteel kan je kiezen tussen Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin, Dai, Dogecoin en USD Coin.
  3. De transactiekosten zijn precies dezelfde als met een kredietkaart of via Bancontact. In alle steden waar Seety parkeerbetalingen aanbiedt, is de app altijd de goedkoopste optie.
Cryptomunten