Nieuwe Microsoft Surface producten

Drie nieuwe Surface-producten zijn gisteren aangekondigd op het hardware-event van Microsoft.

Advertentie

Gisterenavond kondigde Microsoft de lancering aan van nieuwe Surface-toestellen en pc-accessoires, die het gamma diversifiëren. Sommige producten zullen vanaf eind september verkrijgbaar zijn. Andere zullen pas begin 2022 beschikbaar zijn. De belangrijkste aankondigingen van de avond zijn de nieuwe (al uitgelekte) Surface Pro 8, Surface Duo 2 en Laptop Studio.

Het is ook duidelijk Microsoft er – net zoals bij Apple – voor gezorgd heeft dat het Windows ecosysteem nog beter samenwerkt en tot zijn recht komt met de nieuwe Surface-producten.

Surface Pro 8

Zoals eerder uitgelekt heeft Microsoft een nieuw Pro-model klaar. Het bedrijf heeft het design gemoderniseerd en biedt een scherm van 13 inch met een hoge resolutie en een afbuiging die is bijgewerkt om het profiel te verfijnen en een ultra draagbare vorm te behouden. Je krijgt 120Hz verversingssnelheid. De Surface Pro 8 bevat de 11degeneratie Intel® Core™ processors, een nieuwe selectie poorten (met name twee Thunderbolt 4 poorten) en de laatste generatie camera’s en luidsprekers.

Er is ook een nieuwe Type Cover die perfect past bij de Surface Slim Pen 2, en die je in het apparaat kan bewaren en draadloos kan opladen. De Surface Pro 8 zal beschikbaar zijn vanaf begin 2022 vanaf € 1.249.

Surface Duo 2

De tweede generatie van de vouwbare smartphone brengt een nieuw en verbeterd design. Terwijl de mogelijkheid tot multitasken nog steeds benadrukt wordt, is Surface Duo 2 voorzien van grotere schermen, langere levensduur, een dynamische tripel-camerasensoren, bliksemsnelle 5G en een achterkant waarop meldingen te zien zijn wanneer het toestel gesloten is.

De prijs begint bij € 1.649 en is beschikbaar in de kleuren Obsidian en Glacier. De Surface Duo 2 zal vanaf 15 november te koop zijn, alleen voor bedrijven.

Surface Laptop Studio

Tot slot had Panos Panay nog een verrassing voor ons. De Surface Laptop Studio . Het bedrijf introduceert eindelijk een evolutie in Surface Book, een toestel met drie verschillende staanmogelijkheden.

Het is gemakkelijk te switchen tussen work station mode, stage mode en studiomode. De Surface Laptop vindt veelzijdigheid opnieuw uit en stelt je in staat te werken op de manier die jij wilt. Surface Laptop Studio komt met ingebouwde opslagruimte en laadmogelijkheid voor Surface Slim Pen 2 onder het toetsenbord. De Surface Laptop Studio zal begin 2022 beschikbaar zijn vanaf €1,799.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here