Brasswing Fractured in Alterac Valley Paladin card Hearthstone TechPulse

Brasswing is de laatste nieuwe kaart die deel uitmaakt van de Hearthstone: Fractured in Alterac Valley uitbreiding.

Advertentie

Vorige week kondigde Blizzard de volgende uitbreiding voor Hearthstone aan. De set krijgt de naam Fractured in Alterac Valley mee en zal zich focussen op conflicten tussen de Horde en de Alliance.

Fractured in Alterac Valley verschijnt op 7 december en zal 135 nieuwe kaarten bevatten. Zo make Hero Cards opnieuw hun opwachting en zijn verschillende kaarten voorzien van een nieuw keyword, namelijk Honorable Kill. Vernietig je een vijandige minion met een exacte kill, dan activeer je een extra effect.

Nieuwe kaart: Brasswing

Zo ook bij Brasswing, de Epic Paladin kaart die wij vandaag exclusief mogen aankondigen. Brasswing is een 8-mana Dragon met 9 Attack en 7 Health. Aan het einde van jouw beurt brengt hij 2 schade toe aan elke vijand. Overleeft een minion het niet, dan krijgt je Hero er 4 health bij.

Brasswing Fractured in Alterac Valley

Ever since the Dark Portal opened up, flying mounts were seen all over the battlefield. None were as fierce as the Brasswing that the Templar Commander rode. He was the last line of defense when the action got pushed into Dun Baldar. When his dragon roasted the bridge outside, it was the breath of relief the Alliance needed to get their second wind.

De kaart zal ongetwijfeld goed van pas komen in board-centric match-ups en die lijken een terugkeer te gaan maken in de nieuwe uitbreiding. Brasswing is immers lang niet de enige kaart met een AoE (Area of Effect) bordeffect. De kaart heeft een goede synergy met Redscale Dragontamer en de kost kan makkelijk tot 5 mana vermindert worden dankzij Vanndar Stormpike, een van twee nieuwe Legendaries die vorige week al werden toegevoegd aan Hearthstone.


Gerelateerde artikelen

Hearthstone: Fractured in Alterac Valley aangekondigd voor december

Hearthstone: Fractured in Alterac Valley is de nieuwste uitbreiding van het digitale kaartspel van Blizzard. Hero-kaarten maken opnieuw de opwachting en Honorable Kill is het nieuwe keyword.

BlizzConline interview: “Hearthstone has become a platform for card games”

At BlizzConline, Blizzard introduced Forged in the Barrens, the newest expansion for Hearthstone. We talked to Ben Lee, Nathan Lyons-Smith and Chadd Nervig about what's new.

Rechtszaak Activision Blizzard: dit moet je weten

Te midden van de rechtszaak tegen Activision Blizzard blijven meer details opduiken over de beschuldigingen aan het adres van de game-ontwikkelaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here