Nieuws

Spotify opent ‘Netflix Hub’ met officiële soundtracks en podcasts

Wil je de muziek uit je favoriete Netflix-serie herbeluisteren? Je vindt binnenkort de soundtracks terug in de Netflix Hub van Spotify.

Spotify en Netflix slaan de handen in elkaar. Met een blog kondigt Spotify de komst van een Netflix Hub aan. Bekende soundtracks uit films of afspeellijsten gelinkt aan een populaire serie zijn al lang niet meer op Spotify; zo zouden er al meer ongeveer 22.500 afspeellijsten bestaan rond de Netflix-hit Squid Game. Via een speciale hub wil Spotify het gebruikers eenvoudiger maken om de officiële muziek van hun favoriete titels te beluisteren en te downloaden.

Spotify’s Netflix Hub opent de deuren al in de Verenigde Staten, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, het Verenigd Koninkrijk en Ierland voor gratis en betalende gebruikers. Via de webversie van Spotify kunnen wij ook al eens een kijkje nemen wat de hubpagina te bieden heeft.

Spotify Netflix Hub: soundtracks, podcasts en meer

Je vindt er een divers aanbod aan content terug, gaande van afspeellijsten die de muziek uit serie bundelen tot de officiële soundtracks. Dit voor series en films als Stranger Things, La Casa De Papel, Narcos: Mexico, Outer Banks, Squid Game, tick, tick…Boom! Bridgerton, Cowboy Bebop, Virgin River en On My Block. Voor de recent gelanceerde westernfilm The Harder They Fall krijg je zelfs een blik achter de scherm bij het maken van de muziek. Rapper Jay-Z producete de soundtrack voor de film. Ook voor het einde van La Casa de Papel zijn er enkele extraatjes te vinden in de Netflix Hub. In de komende maanden zal Spotify nog veel content toevoegen, naarmate het contentaabod op Netflix blijft uitbreiden.

netflix hub

Podcasts mogen natuurlijk ook niet ontbreken, nu Spotify wereldwijd podcastabonnementen gelanceerd heeft. De podcasts gaat uiteraard ook over Netflix en zijn bekendste titels. Er zijn podcasts die de videobibliotheek van Netflix over het algemeen bespreken en je misschien wel enkele goede kijktips kunnen geven, maar ook podcasts die over één specifieke titel gaan zoals The Crown.

Benieuwd naar de Netflix Hub? Via deze link krijg je een voorsmaakje.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business