Nieuws

VRT NU nu beschikbaar voor Android TV, Proximus & Telenet

VRT NU Android TV Apple TV Proximus Telenet
Sinds vandaag is het zover. De officiële VRT NU applicatie voor Android TV, Proximus en Telenet is beschikbaar. Later volgt de rest.

VRT werkt al een hele tijd aan een native applicatie voor mediaboxen als Android TV en Apple TV, maar ook voor boxen van providers en televisietoestellen. Vandaag heeft de openbare omroep de langverwachte versie van VRT NU voor Android TV, Proximus en Telenet gelanceerd. Binnenkort zullen er ook varianten volgen voor Apple TV, Orange en Samsung TV’s. De app was eerder al te gebruiken via casting, maar die feature heb je nu dus niet meer nodig.

VRT NU app voor Android TV

Na een lange testperiode waarin gebruikers konden deelnemen, is de app voor groot scherm dus eindelijk klaar. Volgens CEO Frederik Delaplace was er al lang veel vraag naar de mogelijkheid om de streamingdienst van de openbare omroep op groot scherm uit te brengen. Onze openbare omroep doet nu dus officieel mee met de grote jongens.

Daarom werd er ook samengewerkt met Belgische telecomproviders. Om te beginnen zal de VRT NU app ook verschijnen op de televisieboxen van Proximus en Telenet, later ook voor Orange-klanten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Wat vind jij van de Belgische telecommarkt?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business