Nieuws

Jabra introduceert Elite 4 Active earbuds

Jabra stelt zijn nieuwe sportieve earbuds voor, de Elite 4 Active, met actieve ruisonderdrukking en betere waterdichtheid.

De Elite 4 Active komen met veel van dezelfde functies als de Jabra Elite 3 en vormen daar dan ook de meest directe opvolger van. Deze versie richt zich nog iets meer op sporters met zijn bijkomende functies. Zo is er onder meer dit maal een actieve ruisonderdrukking aanwezig. De earbuds zijn nu beschikbaar en komen met een adviesprijs van 119,99 euro. Ze zijn verkrijgbaar in een zwarte, blauwe en groene tint.

Naast ANC komen de Elite 4 Active met 6mm drivers. Daar komt een HearThrough-modus bij die omgevingsgeluid doorlaat, zodat je steeds op de hoogte bent van wat er zich rondom jou afspeelt. Je hebt tevens de mogelijkheid om je geluidservaring zelf vorm te geven via de Jabra Sound+-applicatie.

De Elite 4 Active houden het op een enkele oplaadbeurt tot 7 uur vol. De oplaadcase kan dit verder uitbreiden tot 28 uur en kan je zelf snel opladen met een USB-C-kabel. Dankzij de snellaadfunctie ben je tevens in staat om in slechts 10 minuten laden een uur afspeeltijd te krijgen. Met een IP57-certificering zijn ze beschermd tegen stof en kunnen ze zeker tegen het mogelijke zweet als je ermee gaat sporten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business