Nieuws

‘The One’ van Philips wil ook in 2022 de televisie voor iedereen zijn

Philips 8807 LCD TV
Tijdens TP Vision Live 2022 heeft Philips vandaag een nieuwe versie van 'The One' aangekondigd, een mid-range LCD televisie die je volgens hen aan iedereen kan aanraden.

Ben jij toe aan een nieuwe tv, maar kijk je toch liever elders dan bij een duur OLED-exemplaar, dan kan ‘The One’ oftewel de Philips 8807 wel eens aan heel veel van je eisen voldoen. Het toestel maakt deel uit van de zogenaamde Performance Series die een premium kijkervaring moet leveren tegen een competitieve prijs.

Philips belooft een uitstekende beeldkwaliteit dankzij de combinatie van Philips 5e generatie P5-verwerkingssuite (één generatie ouder dan in het nieuwste OLED-model) met een 120 Hz LCD-scherm dat beschikt over een breed kleurengamma. HDR-ondersteuning is aanwezig, met ondersteuning voor HLG-, Dolby Vision- en HDR10+.

Wie Philips tv zegt denkt uiteraard aan Ambilight, wat een van de belangrijkste usp’s blijft van het merk en ook een grote bron van klanttevredenheid blijkt te zijn, aldus Philips. In OLED-modellen zoals de OLED+936 die we recent nog reviewden zijn we ondertussen toe aan vierzijdig Ambilight, terwijl dat bij deze 8807 beperkt is tot driezijdig om de prijs betaalbaar te houden.

8807 ontwerp

Ook voor gamers

‘The One’ wil nu ook gamers met next-gen consoles zoals de PlayStation 5 en Xbox Series S & X aanspreken dankzij ondersteuning voor HDMI 2.1 mogelijkheden, waaronder: e-ARC, VRR-ondersteuning voor 4K van 48Hz tot 120Hz bij een volledige bandbreedte van 48Gbps, plus FreeSync Premium-compatibiliteit en Auto-Low-Latency-modus. Input lag is slechts 9 ms, terwijl een nieuwe gamebalk je de mogelijkheid geeft om snel instellingen aan te passen.

Philips goes Sonos

Wat het geluid betreft kan je gebruikmaken van twee 20 W speakers, of zelf een geluidsysteem bouwen via Philips Home Wireless dat via een app allerlei compatibele audio-apparaten laat bedienen, van speakers tot soundbars en tv’s. Een mogelijke toevoeging is alvast de nieuwe The One B8507 soundbar, die in de toekomst gekoppeld zal kunnen worden aan nog meer producten.

Omdat de televisie voor iedereen geschikt moet zijn, is ‘The One‘ dit jaar beschikbaar in zowat elk formaat: 43”, 50”, 55’’, 65”, 75” en nu voor het eerst in 86”. De tv zal vanaf mei verkrijgbaar zijn, maar een prijs ontbreekt voorlopig nog. De B8507 soundbar is vanaf juni beschikbaar voor 399,99 euro.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business