Universal Control macOS Monterey

Universal Control komt eraan. Zoals verwacht in de lente van dit jaar met macOS 12.3 en iOS 15.4.

Advertentie

Naast de nieuwe feature waarmee iPhonegebruikers Face ID kunnen gebruiken in combinatie met hun mondmasker, heeft Apple een tweede langverwachte feature voor ons klaarstaan. In de eerste bètaversies van macOS 12.3 en iOS 15.4 krijgen gebruikers eindelijk Universal Control te zien. De functie werd vorig jaar in juni aangekondigd tijdens Apples WWDC maar heeft sindsdien nooit meer het daglicht gezien. Het was een van de meest populaire features die macOS zou brengen.

Universal Control

Vermoedelijk heeft de complexiteit van Universal Control Apple de das omgedaan. Met de feature zijn gebruikers in staat om content tussen verschillende Apple-toestellen te slepen, ook bijvoorbeeld je muis en toetsenbord. Met Universal Control brengt de iPhonebouwer iOS en macOS wel heel dicht bij elkaar.

In de nieuwe bètaversies is Universal Control standaard geactiveerd en kan je als gebruiker ook kiezen om de feature automatisch weer te activeren. De kans is heel groot dat we de functie zullen zien verschijnen bij de uitrol van macOS Monterey 12.3 en iOS/iPadOS 15.4 tegen het begin van de lente.

Beeld: MacRumors

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here