TechPulse Weekoverzicht

Heb je een drukke week achter de rug? Geen zorgen! Mis niets van het laatste technieuws met het TechPulse weekoverzicht en je bent weer mee.

Advertentie

De eerste maand van 2022 is al om. Een nieuwe week met vers technologienieuws. In ons weekoverzicht brengen we je wekelijks de meest opvallende technieuwtjes die je moet weten om mee te praten aan tafel. Ontdek het laatste nieuws hieronder.

Ook deze week was er weer heel wat interessant technieuws. Van vrije modemkeuze in België tot Windows PowerShell en alles daartussen. Met ons weekoverzicht ben je weer helemaal mee. We wensen je een fijn weekend!

TechPulse weekoverzicht: de leukste technieuwtjes van deze week


Gerelateerde artikelen

Ikea Starkvind: veredelde ventilator of nuttige luchtreiniger?

Ikea heeft zijn aanbod luchtreinigers uitgebreid. De rechthoekige Förnuftig wordt nu vergezeld van de slimmere Starkvind, die je met de Ikea Home-app kan verbinden. Deed hij een frisse wind door onze woonkamer waaien?

PlayStation krijgt nog zeker drie Call of Duty-games

Dreigt PlayStation Call of Duty kwijt te spelen? Dankzij een deal tussen Sony en Activision Blizzard zal het nog niet zo’n vaart lopen.

YouTube wil ondersteuning voor NFT’s gaan aanbieden

YouTube overweegt om zich op de NFT-hype te storten en ook ondersteuning te gaan aanbieden voor de non-fungible tokens. Dat meldt de CEO.

Europese Rekenkamer: België loopt achter met 5G-doelstellingen

De 5G-saga in België loopt door. Ons land is nu op de vingers getikt door de Europese Rekenkamer. We lopen achter.

Techgiganten deden nooit meer overnames dan in 2021

2021 was een recordjaar voor overnames binnen de technologiesector. Techgiganten Microsoft, Alphabet en Amazon waren zeer bedrijvig.

Belgische e-bike merk Cowboy haalt 80 miljoen dollar op in nieuwe kapitaalronde

Cowboy, de Belgische e-bike start-up heeft er opnieuw een kapitaalronde opzitten. Het merk wist tijdens hun Series C investeringsronde 80 miljoen dollar op te halen voor productontwerp, on-demand services en een digitale fietscoach.

Elektrisch rijden: op waterstof of batterijen?

Elektrisch rijden is niet nieuw meer maar kan een boost gebruiken. Bedrijven zoeken andere methoden om auto’s aan te drijven: is waterstof de toekomst?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here