Nieuws

Telenet Tadaam lanceert abonnement met 100Mbit/s voor 60 euro/maand

Telenet Tadaam Platinum 100Mbps 2022
Tadaam introduceert een nieuw abonnement voor 60 euro per maand: Platinum. Je krijgt er 100Mbps voor in de plaats, een verdubbeling.

Tadaam, de intussen gekende spin-in van Telenet, heeft een nieuw abonnement in haar aanbod. Het nieuwe aanbod heet Tadaam Platinum en biedt alle voordelen van Premium met 100Mbps voor 60 euro per maand. Dat betekent dat je via het 4G-netwerk zal kunnen genieten van “onbeperkt” sneller internet in huis. Daarmee komt Tadaam steeds meer in de buurt van standaardabonnementen van Orange, Proximus en Telenet.

Tadaam Platinum

Klanten zullen dus over dezelfde voordelen kunnen beschikken als voordien. Onbeperkt internet, pauzeer of zeg op wanneer je wil, overal in België en je krijgt er een WiFi-modem/tv-box gratis bij zonder dat je er huur voor moet betalen.

Voor het Standard-abonnement betaal je 40 euro per maand en krijg je 30Mbps, Premium kost je 50 euro met 50Mbps en 3 toestellen tegelijk en Platinum bouwt voort op Premium met 100Mbps en 3 toestellen tegelijk.

Onbeperkt internet*

Dat onbeperkt internet is – zoals je al kan raden – niet helemaal onbeperkt. Telenet hanteert hier een policy waarbij gebruikers die over 300GB per maand gaan een internetsnelheid krijgen die wordt teruggeschroefd naar 5Mbps.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business