TechPulse Weekoverzicht

Heb je een drukke week achter de rug? Geen zorgen! Mis niets van het laatste technieuws met het TechPulse weekoverzicht en je bent weer mee.

Advertentie

Een nieuwe week met vers technologienieuws. In ons weekoverzicht brengen we je wekelijks de meest opvallende technieuwtjes die je moet weten om mee te praten aan tafel. Ontdek het laatste nieuws hieronder.

Ook deze week was er weer heel wat interessant technieuws. Van de eerste Renault op waterstof tot alles over de OPPO Find X5 en alles daartussen. Met ons weekoverzicht ben je weer helemaal mee. We wensen je een fijn weekend!

TechPulse weekoverzicht: de leukste technieuwtjes van deze week


Gerelateerde artikelen

OnePlus Nord CE 2 5G review: de essentie, maar niet meer

De OnePlus Nord CE 2 5G heeft opnieuw als doel zoveel mogelijk functionaliteit en prestaties aan te bieden tegen een betaalbare prijs.

Cyberaanval op Rode Kruis vond plaats door ongepatchte server

Een kwetsbaarheid in de netwerktool ManageEngine van Zoho maakte de cyberaanval op het Internationale Rode Kruis in november mogelijk.

De beste elektrische fietsen: 4 e-bikes onder 2.500 euro

Steeds vaker vervangt de elektrische fiets de klassieke wagen. Dit zijn onze favoriete e-bikes bij een budget van 2.500 euro of minder.

Nieuwe Sony LinkBuds zijn oortjes die je nooit hoeft uit te nemen

Met de LinkBuds introduceert Sony vandaag een nieuwe categorie true wireless oortjes. Hun ringvormige, open ontwerp zorgt ervoor dat je het beste uit je omgeving kan halen zonder je muziek te moeten stoppen.

Google heeft smart lamp dLight gemaakt, voor medewerkers

Na een onuitgebrachte hoofdtelefoon in 2017 heeft Google nu een smart lamp gebouwd voor zijn medewerkers die de naam dLight krijgt.

Cursus Home Assistant op Raspberry Pi: hoe ga je te werk?

Op zoek naar een manier op al je smarthome-apparaten in één systeem onder te brengen voor een goed overzicht, samen met de mogelijkheid om ze te bedienen? Home Assistant op Raspberry Pi is de oplossing bij uitstek.

Samsung Galaxy S22 review: klein maar fijn

De Samsung Galaxy S22 bewijst dat een kleine smartphone ook grootse prestaties kan leveren. Maar is hij ook de upgrade waard?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here