Nieuws

TCL onthuld C63 series vanaf 499 euro

TCL C63 series
TCL lanceert een nieuwe smart tv met 4K QLED display en 60Hz met Google TV.

TCL heeft vandaag zijn nieuwe TCL 4K QLED TV model C63 Series onthuld voor de Benelux. Het gaat om een 4K QLED tv met Google TV, HDR10+, Dolby Vision en 60Hz clarity motion. De C63 series is beschikbaar in de schermformaten 43”, 50”, 55”, 65” en 75” en zal bij ons vanaf april verkocht worden met een vanafprijs van 499 euro.

Lees ook: Sony A90J OLED-tv review: Entertainment van topniveau

TCL C63 series

Het nieuwe model wil luxueus materiaal combineren met verbeterde entertainmentprestaties. TCL voorziet een ontwerp met zeer kleine schermranden en een verstelbare standaard. Het is ook heel gemakkelijk om de soundbar van TCL toe te voegen aan deze opstelling.

Specs

Display: 4K QLED met Dobly Vision, 4K HDR PRO

Prestaties: 60Hz, multi-HDR, HDR10+

Audio: ONKYO-system, Dolby Atmos

Google: Google TV, Google Assistant, werkt met Google Duo

Afmetingen: 43”, 50”, 55”, 65” en 75”

4K HDR

Wide Color Gamut brengt volgens TCL een waar visueel feest van meer dan een miljard kleuren, voor vloeiendere natuurlijke kleurprestaties. De beeldkwaliteit van de TCL C63 Series wordt ook verbeterd door Dolby Vision, met verbeterde helderheid, contrast, kleur, detail en dimensionaliteit wat de entertainmentinhoud tot leven brengt.

Met Multi HDR Format levert de nieuwe TCL C63-serie 4K HDR-beeldkwaliteit op tv en ondersteunt altijd het beste formaat, ongeacht of gebruikers Dolby Vision-inhoud op Netflix of Disney+ bekijken, of HDR 10+-inhoud op Amazon Prime Video. Ondertussen schakelt TCL’s AiPQ Engine het volledige potentieel van de C63 Series in met realtime optimalisatie van kleur en contrast voor verschillende genres entertainment en content. AiPQ’s optimalisatie van content, op basis van machine-learning algoritmen, zorgt voor een verbeterde 4K HDR-ervaring, schrijft TCL.

De TCL C63 Series maakt gebruik van Motion Clarity, ongeacht of de bron 50Hz of 60hz is. TCL’s eigen MEMC software-algoritme treedt op de voorgrond wanneer gebruikers naar sport of snelle films of videogames kijken, om bewegingsonscherpte in het beeld te verminderen en bewegingssporen tot een minimum te beperken.

image

Inclusief Google-diensten

De TCL 4K QLED TV C63 Series wordt geleverd met Google TV, wat betekent dat gebruikers duizenden content opties krijgen die zijn samengevoegd via streamingdiensten. De televisie beschikt ook over Google Duo, een eenvoudige, hoogwaardige videochat voor iedereen. Miracast voor PC is ook aanwezig: Met de C63-serie kunnen gebruikers hun pc op de televisie casten met een resolutie tot 4K.

Prijzen en beschikbaarheid

In België zal dit model te koop zijn bij Carrefour, Bol.com, Krëfel, Cora, Van den Borre en Eldi. Dit zijn de prijzen:

AfmetingAdviesprijs
43 inch499 euro
50 inch599 euro
55 inch699 euro
65 inch999 euro
75 inch1.499 euro
image
ontspanningtv

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen