Nieuws

OnePlus 10 Pro breekt in tweeën tijdens duurzaamheidstest

Wie een OnePlus 10 Pro koopt, gaat daar best voorzichtig mee om. Het toestel blijkt niet erg buigzaam te zijn.

De bekende YouTuber JerryRigEverything staat erom bekend de nieuwste smartphones op de proef te stellen. En dat mag je best letterlijk nemen. Zack Nelson, zoals de man in het echte leven heet, laat smartphones allerlei folteringen doorstaan om te zien uit welk hout ze gesneden zijn. Zijn gevreesde tests zijn onder meer het bekrassen van het scherm en de behuizing en de smartphone buigen tot die letterlijk barst. In de laatste video mocht de OnePlus 10 Pro de duurzaamheidstest afleggen. Dat liep niet helemaal zoals gepland voor het laatste vlaggenschip van OnePlus…

Tijdens het buigen van de smartphone ging het al snel fout. De glazen behuizing begaf het in geen tijd en na een paar buigingen brak de OnePlus 10 Pro zelfs in twee stukken. Zack besloot dan maar om de smartphone volledig uit elkaar te halen om te kijken waarom de OnePlus 10 Pro zo snel brak. De grote 5000mAh-batterij neemt een groot deel van de achterkant in, waardoor de dunne zijkanten van de smartphone alle kracht moeten dragen bij het plooien. De nieuwe OnePlus is dus duidelijk geen foldable. Hieronder kan je de duurzaamheidstest volledig bekijken. De buigtest start vanaf minuut 7.

OnePlus 10 Pro nog niet beschikbaar in Europa

Wil je de test graag zelf eens doen (wat we gezien de marktprijs van vlaggenschepen niet echt aanraden), dan zal je nog even geduld moeten hebben. De OnePlus 10 Pro is tot heden nog niet verkrijgbaar in België. De smartphone lanceerde nochtans al op 10 januari, maar exclusief in China. Volgens de voorspellingen zal de het vlaggenschip in maart hier arriveren. Tot die tijd moeten we het stellen met de OnePlus Nord CE 2 die wel onmiddellijk globaal lanceerde.

Uiteraard zoekt JerryRigEverything het uiterste op tijdens de duurzaamheidstest. Bij normaal dagelijks gebruik zal de smartphone nu niet zomaar breken. Maar goede publiciteit kan je het niet noemen voor OnePlus nu ze op het punt staan hun vlaggenschip breder te lanceren.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business