Nieuws

Microsoft kondigt keynote rond producten voor hybride werk aan

Microsoft
Techreus Microsoft meldt de komst van een presentatie over de toekomst van hybride werk, en welke producten het daarvoor in ontwikkeling heeft.

Geen zin meer om nog naar kantoor te gaan? Dankzij de inburgering van hybride werken is dat ook veel minder nodig. Als het van Microsoft afhangt, dan wil het zijn gebruikers enkel meer helpen om eenvoudig de overstap te maken tussen werken op kantoor en thuis. Het bedrijf kondigde gisteren een keynote aan genaamd ‘Windows Powers the Future of Hybrid Work’. Hiermee wil het zijn nieuwste producten aankondigen die helpen bij het hybride werken. De presentatie vindt plaats op 5 april 2022, en start om 16:00 lokale tijd en wordt geleid door Windows-baas Panos Panay.

Naast de keynote zal Microsoft ook drie verschillende sessies voorzien waar gebruikers demo-tools voor Windows voor productiviteit, samenwerking, management en beveiliging zal tonen. Deze zullen zowel in de client als in de cloud te vinden zijn.

Nieuwigheden

Wat de nieuwe functies juist worden, deelt Microsoft voorlopig nog niet mee. Vorig jaar in juni toonde Microsoft enkele nieuwe functies voor hybride werkplaatsen. Enkele daarvan richtten zich op Microsoft Teams en andere Office-apps. Daarnaast is ook een uitbreiding van zijn Fluid-componenten mogelijk. Hiermee hebben gebruikers de mogelijkheid om onderdelen van bepaalde applicaties zoals Excel of PowerPoint in andere apps te verwerken. We vermoeden dan ook dat de grootste aanpassingen zich rond deze apps zullen bevinden.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Laat jij ooit een technologisch implantaat steken?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Clickx 417

Clickx 417

Bestel nu!

Business