Nieuws

Google I/O start op 11 mei

google I/O 2021 logo
Google kondigde de nieuwe editie van zijn jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie aan, en deze gaat dit jaar op 11 mei van start.

Google-fanaten en ontwikkelaars over de hele wereld mogen zich verheugen. Het bedrijf meldt een nieuwe versie van zijn evenement voor fans en ontwikkelaars. Sundar Pichai, de CEO van moederbedrijf Alphabet, maakte het nieuws van het evenement bekend op Twitter. Op deze conferentie toont Google nieuwe diensten waar het aan werkt, en zit het samen met ontwikkelaars om previews te geven van de aankomende software. De conferentie duurt twee dagen en start op woensdag 11 mei.

Google koos er dit jaar voor om het evenement volledig digitaal te laten plaatsvinden, en dat omwille van veiligheidsredenen vanwege covid. Vorig jaar was dat ook het geval, en in 2020 werd het evenement volledig afgelast. De conferentie is volledig gratis en voor iedereen online toegankelijk. Zoals steeds vindt het evenement plaats in het Shoreline Amphitheater in Californië. Er zal dit jaar ook een beperkt publiek de conferentie op locatie mogen bijwonen, maar reken niet op een kaartje.

Net zoals elk jaar zit er ook deze keer weer een puzzel in de uitnodiging. Door deze op te lossen kom je meer details te weten over het evenement. Neem er zeker wat tijd voor, want deze zijn doorgaans niet op enkele minuten opgelost.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business