Nieuws

Microsoft onthult Phone Link voor Windows 11

Phone Link
© Microsoft
Windows 11-gebruikers kunnen binnenkort met hun Android-smartphone aan de slag met Phone Link, een herwerkte versie van de Your Phone-app op Windows.

Dat is alvast goed nieuws voor Android-gebruikers die niet steeds naar hun smartphone willen grijpen. Met de nieuwe applicatie wilt Microsoft het zijn gebruikers makkelijker maken om met hun smartphone op hun desktop om te gaan. Het bedrijf kondigde de komst van het nieuwe platform aan op zijn Windows-blog. De app die vroeger bekend was als Your Phone krijgt nu de meer passende naam Phone Link. De functie wordt met de volgende update van Windows 11 uitgerold.

De nieuwe interface van de applicaties brengt slechts visuele upgrade en geen nieuwe functies. Hiermee zou alles meer in lijn met de ontwerptaal van Windows 11 komen te liggen. Notificaties krijgen een meer prominente plaats, opdat je geen meldingen zou missen. Alles is ook in aparte tabs ondergebracht om toegang tot jouw berichten en telefoongesprekken makkelijker te maken.

Credit: Microsoft

Gebruikers zullen met het scannen van een QR-code tevens Phone Link makkelijker kunnen instellen. Daarnaast krijgt ook de Android-app om jouw smartphone mee aan jouw Windows-toestel te linken een nieuwe naam. In plaats van Your Phone Companion wordt dat nu Link to Windows. Beide apps worden voor het gebruiksgemak van hetzelfde icoon voorzien.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business