DeLorean Motor Company EV lanceringsdatum

DeLorean Motor Company zal op 18 augustus 2022 eindelijk zijn nieuwe EV en conceptmodel presenteren. Meer details zijn niet gekend.

Advertentie

Al in de jaren 70 bracht John DeLorean een wagen uit met vleugeldeuren. Nog ver voor de Tesla Model X en consorten. Dit jaar gaat de DeLorean Motor Company een nieuw model voorstellen, opnieuw met vleugeldeuren. Deze week teast de autobouwer ons met een conceptafbeelding en een datum. De nieuwe generatie van DeLorean zal op 18 augustus 2022 voorgesteld worden. Het zal in ieder geval gaan om een elektrische wagen, maar meer details zijn er dus niet.

DeLorean EV

DeLorean Motor Company maakte het nieuws bekend via Twitter en een persbericht. Met de lancering op 18 augustus zal de nieuwe DeLorean EV later worden uitgesteld dan eerst verwacht. De autobouwer geeft niet aan wat de reden is. Tijdens de onthulling in augustus zal de EV ook een officiële naam krijgen.

Momenteel spreekt DeLorean Motor Company nog over een conceptmodel of prototype. Het model dat we dus zullen te zien krijgen zal heel waarschijnlijk voor het grootste deel niet overeenkomen met het uiteindelijke productiemodel, maar daarover deze zomer meer.