Nieuws

Sonos brengt in juni vermoedelijk goedkopere soundbar uit

Sonos Beam 2
Sonos werkt aan een soundbar die ongeveer 250 dollar gaat kosten en daarmee goedkoper is dan de Beam en Arc.

De Amerikaanse audiogigant Sonos werkt aan een nieuwe soundbar die het volgens verschillende aanwijzingen in juni gaat aankondigen. De soundbar zou een stuk goedkoper zijn dan de modellen die nu op de markt zijn. Het bedrijf staat niet bepaald gekend om betaalbare producten maar je krijgt er natuurlijk ook een premium sound voor terug. De nieuwe soundbar zou momenteel door het leven gaan onder projectnaam “Fury” en zal volgens The Verge ongeveer 250 dollar kosten. Dat is een stuk goedkoper dan de nieuwe Beam 2 en Arc.

Ten koste van premium features

De nieuwe Soundbar zal goedkoper zijn, dat heeft als nadeel dat Sonos natuurlijk een aantal premium features zal weglaten. Zou zou er geen Dolby Atmos aanwezig zijn en zal het volgens bepaalde geruchten zelfs geen HDMI-ingang krijgen. Het zou de bedoeling zijn om de soundbar te connecteren via optische audio. Bovendien zal de nieuwe soundbar minder speakers krijgen maar kan je het toestel wel gebruiken in combinatie met andere Sonos-speakers om een 5.1 surroundgeheel te creëren.

Net zoals dat bij de recente Sonos Roam SL het geval is zou de nieuwe soundbar geen ondersteuning voor digitale assistenten krijgen en dus ook geen microfoon. Opvallend genoeg zou de audiogigant ondertussen ook werken aan frames waarin je de nieuwe soundbar kan monteren om het toestel dan toch te kunnen gebruiken voor Atmos-content, een beetje bizar allemaal als je het ons vraagt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Zie jij heil in de toekomst van VR?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Clickx 417

Clickx 417

Bestel nu!

Business