Weekoverzicht

Heb je een drukke week achter de rug? Geen zorgen! Mis niets van het laatste technieuws met het TechPulse weekoverzicht en je bent weer mee.

Een nieuwe week met vers technologienieuws. In ons weekoverzicht brengen we je wekelijks de meest opvallende technieuwtjes die je moet weten om mee te praten aan tafel. Ontdek het laatste nieuws hieronder.

Ook deze week was er weer heel wat interessant technieuws. Van een horrorweek voor Netflix tot een universele oplader in Europa en alles daartussen. Met ons weekoverzicht ben je weer helemaal mee. We wensen je een fijn weekend!

TechPulse weekoverzicht: de leukste technieuwtjes van deze week


Gerelateerde artikelen

Vlaamse jongeren halen hun neus op voor Facebook

Uit de jaarlijkse Digimeter van imec blijkt dat Facebook er niet meer in slaagt om Vlaamse jongeren aan te trekken.

Internetwetgeving: het internet gaat veranderen

Beter toezicht op het internet, regels voor de grootste onlineplatformen en meer verantwoordelijkheden voor aanbieders van digitale diensten richting hun gebruikers.

Brave zet Google een hak met nieuwe feature voor browser

Met een nieuwe functie De-AMP schuift Brave Google letterlijk aan de kant in zijn browser, ter bescherming van de privacy.

De beste robotmaaier voor jouw tuin: 7 alternatieven in 2022

Behoort het gras afrijden niet tot je favoriete karweien? Laat een robotmaaier het dan in je plaats doen! Dit zijn de beste opties voor jouw tuin.

Opinie: één oplader voor allen, allen voor één oplader?

De Europese Unie wil fabrikanten verplichten om over te stappen naar een universele oplader. Maar hoe realistisch is dat plan nu echt?

Google voorziet Belgisch datacenter van batterijen

Het datacenter van Google in Saint-Ghislain zal voortaan kunnen doordraaien op batterijen bij stroomuitval.