Nieuws

Sony WH-1000XM5 hoofdtelefoon krijgt nieuw ontwerp

Nieuwe renders van techwebsite TechnikNews tonen een radicaal nieuw ontwerp voor de onaangekondigde Sony WH-1000XM5.

Dat blijkt uit renders die TechnikNews heeft gedeeld. De website heeft heel wat specificaties en renders in handen die tonen dat Sony voor een radicaal nieuw design heeft gekozen voor de opvolger van de WH-1000XM4 hoofdtelefoon. Het is van 2015 geleden dat de audiogigant het ontwerp zo drastisch heeft gewijzigd.

Sony WH-1000XM5

Nieuwswebsite TechnikNews zou verschillende bronnen hebben die de informatie hebben aangeleverd. De nieuwe hoofdtelefoon die de populaire WH-XM4 en WH-XM3 moet opvolgen zal een stuk betere batterijduur krijgen maar minder snel opladen. Zo heb je na 3 en een half uur opladen tot 40 uur luisterplezier, volgens TechnikNews.

Ook nieuw is het feit dat de actieve ruisonderdrukking in de hoofdtelefoon voortaan wordt aangestuurd door twee processoren in de plaats van een. Je krijgt nu ook bleutooth 5.2 en net zoals bij de voorgangers heb je toegang tot een aux-jack en USB-C om te laden. Het model zou beschikbaar komen in zwart en wit en volgens TechnikNews zou de hoofdtelefoon redelijk snel gelanceerd worden.

Afbeelding: TechnikNews

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business