Nieuws

Arlo lanceert Go 2 beveiligingscamera voor 299 euro

Arlo Go 2 299 euro
Beveiligingsspecialist Arlo heeft een nieuwe camera geïntroduceerd die ook op 4G werkt: de Arlo Go 2.

Arlo, een van de grotere merken voor thuisbeveiligingscamera’s in Europa lanceert vandaag een nieuwe camera op de Belgische markt. Het gaat om de Arlo Go 2. Met de nieuwe buitencamera kunnen gebruikers overal verbinding maken via wifi of een geïntegreerde 3G/4G-simkaart. Door die 4G-ondersteuning maakt Arlo het mogelijk om overal waar je maar wilt een camera te installeren.

De Go 2 biedt ondersteuning voor Amazon Alexa, Google Assistant, IFTTT. Helaas is er geen ondersteuning voor Apple HomeKit omdat deze camera geen gebruikmaakt van Arlo’s homebase. Als je dus nog geen Arlo-producten in huis hebt moet je voor deze camera ook geen hub aanschaffen.

Overal verbonden via 4G

Gebruikers kunnen ervoor kiezen om rechtstreeks verbinding te maken met wifi voor betrouwbare bescherming thuis, of kunnen een 3G/4G simkaart plaatsen om de camera met het internet te verbinden voor meer afgelegen locaties. Welke provider het bedrijf daarvoor zal inschakelen in België is nog niet geweten.

Voor huiseigenaren die echt non-stop bescherming willen, kan de camera automatisch overschakelen naar een mobiele verbinding als de wifi wegvalt. Met de 100% draadloze installatie kan de camera in minder dan 5 minuten worden geïnstalleerd.

Met een batterij die – volgens Arlo – lang meegaat (cijfers zijn niet bekend) en op een simkaart werkt, is de Arlo Go 2 een goed hulpmiddel om te waken over caravans of campers, auto’s, fietsen, boten, boerderijen en nog veel meer.

Lokaal opslaan is mogelijk

Met de Arlo Go 2 kun je live 1080p-kleurenvideo rechtstreeks naar je telefoon streamen, dag en nacht, zodat je de activiteiten die rondom je eigendommen plaatsvinden, kunt zien terwijl deze plaatsvinden.

Voor meer geavanceerde bewaking geeft een Arlo Secure Subscription toegang tot aanvullende toonaangevende beveiligingsfuncties, waaronder gepersonaliseerde detectie waarmee de camera onderscheid kan maken tussen mensen, dieren en voertuigen, zodat je alleen wordt geïnformeerd over de dingen die jij belangrijk vindt.

Arlo Secure geeft je ook tot 60 dagen cloudopslag, dus zelfs als je een melding mist, kun je de opgenomen beelden op elk moment terugkijken. Voor cloudopslag heb je wel een abonnement nodig op Arlo Secure Plus. Als je een Arlo Secure-abonnement hebt is dat 30 dagen.

Arlo Secure en Arlo Secure Plus abonnement

Direct actie ondernemen

Als er beweging wordt gedetecteerd, stuurt de Arlo Go 2 waarschuwingen naar je smartphone, waar ter wereld je ook bent. Als gebruikers een potentiële dreiging opmerken, kunnen ze op afstand de ingebouwde alarmsirene activeren om indringers af te schrikken of kan de tweerichtingsaudio worden gebruikt om ze te verjagen.

Prijs en beschikbaarheid

Met een adviesprijs van €299,99 is de Arlo Go 2 CCTV-camera vanaf 1 juli 2022 verkrijgbaar bij erkende Arlo-retailers.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business