Nieuws

Lenovo onthult nieuwe Yoga PC’s met o.a. Yoga Slim 9i

Lenovo heeft vandaag zijn nieuwste producten uit de Yoga-lijn voorgesteld, met high-end laptops zoals de Yoga Slim 9i en een 27” desktop-pc.

De Lenovo Yoga-reeks maakte naam en faam met zijn laptops die zoeken naar de optimale balans tussen draagbaarheid en rekenkracht. Sindsdien is het submerk uitgebreid naar een veel completer portfolio dat ook clamshell-laptops, desktopcomputers, Chromebooks en tablets omvat. Vandaag heeft Lenovo zijn nieuwste uitbreidingen binnen de familie voorgesteld. Die bevatten voornamelijk een nieuwe generatie laptops, maar ook een nieuwe desktop-pc.

Lees hier onze review van de Lenovo Yoga Tab 13

Lenovo Yoga Slim 9i

De nieuwste vlaggenschiplaptop van Lenovo krijgt de naam Yoga Slim 9i. De dunne en lichte behuizing van 14,9 mm is omhuld door 3D-glas en heeft afgeronde contouren voor een betere houvast. Het heeft een 14-inch 16:10 up-to-4K OLED PureSight touchscreen scherm, aangevuld met Sound by Bowers & Wilkins die de audio tot leven brengt. Lenovo’s eigen PureSight-displaytechnologie moet dan weer zorgen voor scherp en gedetailleerd beeld met heldere kleuren. De laptop is uitgerust met de 12e generatie Intel Core-processor voor de beste prestaties en mag het Intel Evo-certificaat dragen. Yoga Slim 9i zal vanaf eind juni beschikbaar zijn vanaf 1899 euro.

lenovo yoga 9i
Image Credit: Lenovo

Yoga Slim 7 en Slim 7i

Binnen de Yoga Slim 7- en Slim 7i-reeksen vinden we heel wat nieuwe modellen terug. Te beginnen bij de Yoga Slim 7i Pro X (14″) en de Yoga Slim 7 Pro X (14″). Deze twee laptops zijn uitgerust om het zwaardere grafische werk aan te kunnen: ze zijn voorzien van tot next-gen processors, tot 32 GB LPDDR5 RAM, tot NVIDIA GeForce RTX 3050 Laptop GPU met NVIDIA Studio validatie, en Lenovo’s X Power. Lenovo X Power kan net dat extra beetje kracht toevoegen om de CPU en GPU voorbij de benchmarks te duwen. Met een totaalgewicht van 1,6 kilogram kan je ze nog steeds makkelijk overal mee naar toe nemen.

De Yoga Slim i7 Carbon (13”) heeft zelfs maar een totaalgewicht van 1 kg zonder aan rekenkracht te moeten bieden dankzij de next-gen Intel-processoren. Verder krijgen de Yoga Slim 7 Pro en Slim 7i Pro een opfrissing van hun 14”- en 16”-modellen en grijpt de Yoga 7 naar de herkenbare 2-in-1 formule die de Yoga-reeks groot maakte.

lenovo yoga 7
Lenovo Yoga 7. Image Credit: Lenovo

Yoga AIO 7

Verlaat jij nooit je bureau, dan heeft Lenovo ook de nieuwe Yoga AIO 7 in de aanbieding. Deze desktop pc een 27-inch 4K IPS narrow-bezel display dat je makkelijk kan kantelen in de voor jou beste kijkhoek. Een AMD Ryzen 6000-serie processor en optionele AMD Radeon RX 6600M grafische voorzieningen met de baanbrekende AMD RDNA 2-architectuur voorzien de nodige kracht. Deze all-in-one is ontworpen om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Je kan je laptop via de USB-C poort aansluiten op de Yoga AIO 7 om hem als tweede beeldscherm te gebruiken en via je je smartphone kan je draadloos videocontent casten naar het display.

Smart Lock Services

Voor al deze nieuw aangekondigde producten lanceert Lenovo vandaag ook het softwareprogramma Smart Lock Services. Lenovo Smart Lock Services zit boordevol robuuste beveiligingsfuncties en stelt gebruikers in staat om de laatst bekende locatie van hun Lenovo-apparaat te traceren en te lokaliseren via een webbrowser of mobiele app. Ze kunnen het apparaat ook op afstand vergrendelen om toegang door onbevoegden te beperken of, via de functie voor het wissen van gegevens, gevoelige bestanden wissen om identiteits- en gegevensdiefstal te helpen voorkomen. Smart Lock Services zal in september officieel gelanceerd worden.

smart lock services
Image Credit: Lenovo

Prijzen en beschikbaarheden

  • De Yoga Slim 9i begint bij € 1.899 en is naar verwachting eind juni 2022 verkrijgbaar.
  • De Yoga Slim 7i Pro X met Intel Core processor kost € 1.299 en is naar verwachting eind juni 2022 verkrijgbaar. De Yoga Slim 7 Pro X met AMD Ryzen 6000-serie processor kost € 1.199 en is naar verwachting eind juni 2022 verkrijgbaar.
  • De Yoga Slim 7i Carbon kost € 1.199 en is naar verwachting eind juni 2022 verkrijgbaar.
  • De Yoga Slim 7 Pro met AMD Ryzen 6000-serie processor kost € 999 en is naar verwachting eind augustus 2022 verkrijgbaar. De grotere Yoga Slim 7 Pro met AMD Ryzen 6000-serie processor kost € 1.499 en is naar verwachting eind juli 2022 verkrijgbaar.
  • De Yoga Slim 7i Pro met Intel Core-processor kost € 1.099 en is naar verwachting eind juli 2022 verkrijgbaar. De grotere Yoga Slim 7i Pro met Intel Core-processor kost € 1.599 en is naar verwachting eind juli 2022 verkrijgbaar.
  • De Yoga AIO 7 begint bij € 1.499 en is naar verwachting eind juni 2022 verkrijgbaar.
  • De Yoga 7 kost € 1.099 en is naar verwachting eind juni 2022 verkrijgbaar.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business