Nieuws

Netflix werkt aan livestream-functie

Netflix
Streamingreus Netflix werkt naar verluidt aan de implementatie van een livestream-functie waarbij bepaalde shows live uitgezonden kunnen worden.

Netflix is steeds op zoek naar manieren om zijn aanbod uit te breiden. Eerder haalde het al aan dat het ook games wilt aanbieden, maar daar lijkt het niet bij te willen stoppen. Het bedrijf zou naar verluidt bezig zijn met het uitwerken van livestreaming op het platform. Dat blijkt uit een artikel van de website Deadline, wat door techsite Engadget werd opgepikt. Contentmakers kunnen hiermee de optie krijgen om hun producten live bij het publiek te krijgen.

Voorlopig zou de ontwikkeling van de functie nog steeds in zijn kinderschoenen staan met een beperkt team van ontwikkelaars. Het is dus nog niet duidelijk hoe dit er juist uit zou zien. Volgens Deadline zou het onder meer gebruikt kunnen worden voor comedyshows en live stemmingen bij bepaalde reeksen.

Er is nog geen releasedatum bekend gemaakt, dus het kan nog wel een tijd duren alvorens we dit in het wild zien verschijnen. Gezien de huidige tegenslag die Netflix te verduren kreeg, bestaat de kans dat dit nog verder op de planning wordt gezet.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van het moment

De beste elektronica-acties van het moment

Bekijken bij bol.com

Business