TechPulse Weekoverzicht

Heb je een drukke week achter de rug? Geen zorgen! Mis niets van het laatste technieuws met het TechPulse weekoverzicht en je bent weer mee.

Advertentie

Een nieuwe week met vers technologienieuws. In ons weekoverzicht brengen we je wekelijks de meest opvallende technieuwtjes die je moet weten om mee te praten aan tafel. Ontdek het laatste nieuws hieronder.

Ook deze week was er weer heel wat interessant technieuws. Van de AMD Ryzen 7000 desktopprocessor tot hogere prijzen bij Orange en alles daartussen. Met ons weekoverzicht ben je weer helemaal mee. We wensen je een fijn weekend!

TechPulse weekoverzicht: de leukste technieuwtjes van deze week


Gerelateerde artikelen

iOS 16: Wat is er nieuw, de eerste geruchten

Een nieuwe iOS 16 zullen we pas te zien krijgen in juni. Toch is de geruchtenmolen onverbiddelijk al beginnen draaien. Wat is er nieuw?

Antwerpse start-up Stolp en MNM zorgen voor een social media-vrije week bij jongeren

Met een scrollstop willen Stolp en MNM jongeren aansporen om te minderen met sociale media.

Netflix België: de beste nieuwe films & series voor juni 2022 

Op zoek naar kijktips? Dit zijn de beste nieuwe films en series die je in juni 2022 op Netflix kan verwachten.

4411-app verhoogt vanaf 1 juni transactiekosten

Parkeren wordt weer een stukje duurder. Parkeerapp 4411 vraagt vanaf 1 juni 2022 0,35 euro per transactie voor straatparkeren.

Wat is de beste iPad voor jou in 2022?

Wat is de beste iPad? Dat is een lastige vraag vanwege de mix van de standaard-iPads, de middenklasse Air-modellen en de Pro's met hoge prestaties. Toch willen we je graag naar het juiste model begeleiden.

4 manieren om professioneel aan de slag te gaan met je Chromebook

De lichte Chromebooks klinken misschien niet zo stoer als een MacBook Pro, maar vergis je niet. Ze hebben meer in huis dan je zou denken. En met deze vier technieken haal je nog meer uit deze veelzijdige laptops.