Nieuws

Prototype Google Pixel 7 verschijnt op eBay 

pixel 7
Het lijkt erop dat iemand een prototype van een Google Pixel 7 heeft willen verkopen op eBay. Daarmee is het bestaan ervan ook bevestigd.

Hoewel het zoekertje offline werd gehaald, zijn er wel nog sporen van terug te vinden op eBay. De ongewone verkoop werd opgemerkt in de subreddit-groep rond de Pixel-telefoons. Hoewel de beelden die de verkoper plaatste niet echt veel zeggen, kunnen we wel besluiten dat de voorkant alvast erg lijkt op die van de Pixel 6, inclusief camera-opening. Het camera-eiland op de rug heeft ook weer twee lenzen. 

In de beschrijving schreef de verkoper dat de Pixel 7 op Android 13 draait en apps heeft die nog in de ontwikkelingsfase zitten. De smartphone zou 128GB aan interne opslag hebben en 8GB RAM. De verkoper gaf nog mee dat hij “geenenkele garanties kon geven”. De Pixel 7 zou vanuit McKinney (Texas) verstuurd worden.  

Credit: meetveeru/eBay

Pixel 7-hardware gelekt 

Hoewel Google de Pixel 7 en zijn varianten wel al officieel voorgesteld heeft tijdens I/O, zal het nog een aantal maanden duren voor ze te koop zijn. De toestellen krijgen een Tensor-chip van de tweede generatie. Google ziet het ongetwijfeld niet graag gebeuren dat die informatie al lekt, want zo hebben de presentaties van de zoekreus zelf natuurlijk nog amper nieuwswaarde. 

Nog een pittig detail: als je goed naar de eBay-afbeelding kijkt, zal je in de reflectie zien dat de verkoper de foto maakt met een toestel dat wel heel erg aan een Pixel 7 Pro doet denken. Dat doet dus vermoeden dat de snoodaard in het bezit is van beide Pixel-telefoons.  

Google-apparaten die op voorhand lekken, het lijkt zowat een traditie geworden. Ruim een maand geleden dook er nog een prototype van een Pixel Watch op, nadat het zou zijn achtergelaten in een restaurant. Ook dat gebeurde voordat Google zelf al details had vrijgegeven over het apparaat.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business