Nieuws

Spotify rolt nieuwe lay-out uit voor Android

Nieuwe Spotify Home lay-out
Spotify heeft een nieuwe (en hopelijk betere) lay-out gevonden voor de Home-pagina. Die uitrol is nu alvast gestart voor Android.

Deze week lanceert Spotify een nieuwe Home-ervaring die feeds bevat voor zowel Muziek als Podcasts & Shows. Deze functie wordt momenteel uitgerold naar Android gebruikers en zal binnenkort ook beschikbaar zijn voor iOS. Met deze nieuwe feeds wil Spotify het voor luisteraars gemakkelijker maken om te scrollen door het type content waar ze op dat moment naar op zoek zijn. De vernieuwde interface zal de ervaring bovendien persoonlijker maken terwijl gebruikers nog dieper in hun aanbevelingen kunnen duiken.

Nieuwe Home op Spotify

In het nieuwe Home zal de gebruiker bovenaan het scherm kunnen tikken op  ‘Muziek’ of ‘Podcasts & Shows’. Om de feed te verlaten en terug te keren naar de oorspronkelijke Home-ervaring, klik je op de ‘X’ op de muziek- of podcast feed. De vernieuwing van Home wordt momenteel uitgerold naar gebruikers van Android toestellen. iOS gebruikers kunnen op de hoogte blijven van updates in de nabije toekomst. 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business