Ultimate Ears Hyperboom Wonderboom 3

Ultimate Ears brengt twee nieuwe speakers op de markt: de Wonderboom 3 en grotere Hyperboom. Te koop vanaf 9 september.

Advertentie

Ultimate Ears (UE) heeft vandaag een uitbreiding van haar populaire reeks draagbare Bluetooth-luidsprekers aangekondigd. De uitbreiding omvat de introductie van de Hyperboom in België en Nederland samen met de langverwachte Wonderboom 3.

Ultimate Ears Hyperboom

De Hyperboom is de meest krachtige luidspreker van Ultimate Ears. Het heeft een oplaadbatterij waarmee je tot 24 luisterplezier zou moeten hebben. Dat kan via bluetooth, aux en optische audio. De speaker heeft een IPX4-certificering waardoor hij tegen spatwater of drank kan. Bovendien kan je de hyperboom verbinden met andere UE-speakers en de EQ beheren via mobiele app.

Ultimate Ears Hyperboom

Ultimate Ears Wonderboom 3

Ook de Wonderboom 2 heeft een opvolger gekregen. De derde versie van deze kleine bluetoothspeaker zou volgens het speakermerk 360 graden-audio moeten bieden, 14 uur meegaan en een IP67-certificering moeten hebben. De Wonderboom 3 is verkrijgbaar in vier kleuren en opvallend is ook het brede bereik van de bluetoothconnectie. UE pakt uit met 40 meter bereik.

Ultimate Ears Wonderboom 3

Prijs en beschikbaarheid

De Wonderboom 3 zal 99 euro kosten en te koop zijn bij Amazon en Coolblue. De Hyperboom heeft een steviger prijskaartje en zal bij dezelfde retailers te koop zijn voor 449,99 euro. Beide speakers gaan in verkoop vanaf 9 september.