Disney Plus Day

Disney Plus geeft je een maand lang toegang tot zijn streamingdienst voor maar 1,99 euro. Het is vandaag, 8 september, immers Disney Plus Day.

Advertentie

The Walt Disney Company trakteert nieuwe abonnees en terugkerende kijkers die voor de actie in aanmerking komen. De acties is vanochtend om 6u van start gegaan en loopt nog tot en met maandag 19 september. Heb je al een Disney Plus-abonnement en wil je van een goedkope maand Disney Plus profiteren, dan kan je de dienst opzeggen en tijdig weer activeren. 

Disney Plus Day-actie

Disney Plus Day gevierd met nieuwe content 

Ter ere van Disney Plus Day lanceert het streamingplatform een indrukwekkende lading aan nieuwe films en series. Blikvangers zijn de nieuwe Marvel-film Thor: Love and Thunder, Pinocchio (met Tom Hanks), een nieuwe serie rond Cars en Obi-Wan Kenobi: A Jedi’s Return (een making of). Hieronder vind je het volledige programma terug. 

Disney Plus Day: nieuwe series en films 

Thor: Love and Thunder

In Marvels Thor: Love and Thunder gaat dondergod Thor (Chris Hemsworth) op een ongezien avontuur vol zelfontdekking. Al snel stuit hij op Gorr the God Butcher (Christian Bale), een galactische schurk die alle goden wil uitmoorden. 

Pinocchio

Deze live-actionversie van het klassieke sprookje wordt geregisseerd door gelauwerd regisseur Robert Zemeckis. Of de houten pop er weer in slaagt een echte jongen te worden, ontdek je in deze magische prent. 

She-Hulk: Attorney at Law (nieuwe afleveringen op donderdag) 

Jennifer Walters (Tatiana Maslany) is een advocate gespecialiseerd in rechtszaken die een link hebben met superkrachten. Haar professionele leven wordt een tikkeltje ingewikkeld wanneer blijkt dat ook zij kan transformeren in een beresterke Hulk. 

Obi-Wan Kenobi: A Jedi’s Return

In deze making of van Star Wars’ Obi-Wan Kenobi krijg je nooit eerder vertoonde beelden te zien van het werk achter de schermen. Kleurrijke persoonlijke verhalen worden afgewisseld met opvallende momenten in de productie. Obi-Wan Kenobi is een episch verhaal dat zich 10 jaar na de gebeurtenissen in Revenge of the Sith afspeelt.  

Cars on the Road

Deze gloednieuwe kinderreeks duikt in de slipstream van Lightning McQueen en zijn beste vriend Mater. Ze trekken op een roadtrip doorheen het land met Radiator Springs als eindbestemming. Het doel? Een ontmoeting met Maters zus.

En ook nog…

  • Marvel Studios Assembled: The Making of Thor: Love and Thunder 
  • Growing Up 
  • Welcome to the Club (een nieuwe kortfilm van The Simpsons) 
  • Epic Adventures with Bertie Gregory 
  • Frozen and Frozen 2 Sing-Alongs 
  • Remembering  
  • Dancing with the Stars: The Pros’ Most Memorable Dances
  • Tierra Incógnita (Original Series uit Zuid-Amerika)