Nieuws

Spotgoedkope Lidl e-bike nu nog goedkoper

Colorado Arrow 28 e-bike
Lidl biedt de spotgoedkope Colorado Arrow 28 e-bike aan tegen een nog scherper tarief. Daarmee is het één van de scherpst geprijsde elektrische fietsen van dit moment.

E-bikes van onder de 1.000 euro bestaan, maar je moet er wel echt naar op zoek gaan. Men zegt dat een ‘goede e-bike minimaal wel 2.000 euro moet kosten’, maar waarom eigenlijk? Dat heeft Lidl ook gedacht toen het de Colorado Arrow 28 e-bike introduceerde. Een schoonheidsprijs verdient hij niet, maar dat hoeft ook niet voor zijn prijs. Lidl geeft de e-bike weliswaar een adviesprijs van 1.395 euro mee, maar verkoopt hem nu voor slechts 749 euro.

Colorado Arrow 28 e-bike

Voor dit bedrag krijg je een e-bike met een actieradius van maximaal 100 kilometer. Lidl zegt dat de accu na 8 uur volledig is bijgeladen, wat niet bijzonder snel is voor een accu, maar prima voor als je dagdagelijks trips van werk naar huis voert.

Verder beschikt de Colorado Arrow 28 over een motor in het voorwiel met een koppel van 62 Nm en een maximaal vermogen van 250 watt. Daarmee ligt hij ferm in het middenveld van de beschikbare e-bikes en zal hij vlot optrekken vanaf de start. Gaat het optrekken te rap, dan kan je de trapondersteuning gerust lager zetten. De fiets biedt vijf trapondersteuningsstanden.

Handig is bovendien dat hij beschikt over Walk Assist. Wandel je een heuvel op met de fiets, dan is de motor in staat daar ondersteuning bij te leveren. Hiervoor hoef je de trappers niet aan te raken. Verder is het goed om te weten dat de elektrische fiets over Shimano Acera 7-versnellingen, wat je verzekert van soepele schakelmomenten en voldoende ruimte om de zwaarte van het trappen op naar wens aan te passen.

Lidl levert e-bike thuis af

Bestel je de Colorado Arrow e-bike bij Lidl, dan betaal je daar nu zoals eerder gezegd 749 euro voor in België (in Nederland kost hij 899 euro). Daarbovenop betaal je nog 17 euro verzendkosten. Je zal de e-bike namelijk thuis afgeleverd krijgen. Volgens Lidl wordt deze e-bike 98 procent gemonteerd geleverd en hoef je enkel de pedalen te monteren en het stuur naar wens in te stellen.

Hoewel de e-bike een koopje is, hoef je dat niet te bekopen met beperkte garantie. Lidl geeft je op het frame 10 jaar garantie en de li-ion batterij van de Colorado Arrow 28 is drie jaar gedekt met de gebruikelijke fabrieksgarantie. Ben je verkocht? Bestel de e-bike dan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business