Nieuws

Logitech lanceert gamma nieuwe producten voor macOS & iPadOS

Logitech nieuwe producten voor macOS
Logitech heeft altijd goede producten uitgebracht voor macOS. Deze maand brengt de fabrikant 4 nieuwe apparaten uit.

Muizen, toetsenborden en speakers, daar staat Logitech al sinds jaar en dag bekend om. Het bedrijf heeft de voorbije jaren enorm veel geïnvesteerd in nieuwe producten, ook voor macOS. Toch bleef de ondersteuning voor Apple-apparaten vaak achter. De Zwitserse producent heeft voor Apple-gebruikers drie nieuwe producten in het aanbod. Het gaat om een nieuw MX Mechanical Mini toetsenbord, een nieuwe ergonomische muis en een nieuw Pebble-toetsenbord voor macOS.

Nieuw voor macOS

MX Mechanical Mini

Dit toetsenbord is het eerste mechanisch toetsenbord voor macOS. Het toetsenbord heeft een zeer minimalistische uitstraling en low-profile toetsen. De MX Mechanical voor macOS is volledig naar wens in te stellen via Logi Options+.

De MX Mechanical Mini kan je connecteren met drie apparaten tegelijk en is verkrijgbaar in een donker- en lichtgrijze kleur. Opladen doe je met USB-C.

Prijs: 159,99 euro

MX Master 3S voor macOS

De MX Master is een enorm populaire muis geworden. Logitech heeft de muis onder handen genomen en volledig geoptimaliseerd voor macOS en de uitstraling die Mac-toestellen hebben. Dat betekent dat deze zakelijke muis beter dan ooit bij je Mac past. De muis is enorm stil, Logitech claimt het lawaai van deze MX Master 3S met 90% te hebben gereduceerd. Bovendien heeft deze muis een 8K DPI sensor aan boord.

Opladen doe je met USB-C.

Prijs: 129,99 euro

Logitech Lift

De Lift is een volledige nieuwkomer, het is de ergnomische variant van de MX Master 3S en moet vooral tegemoetkomen in ergonomie. De muis heeft een hoek van 57 graden waardoor je bij lange werkdagen minder druk op je hand uitoefent.

Prijs: 79,99 euro

K380 Pebble toetsenbord

Na de K380 Pebble muis en toetsenbord voor iPadOS brengt Logitech een variant van het toetsenbord uit speciaal voor macOS. Het toetsenbord is volledig voorzien van de nodige toetsen die een Mac-toetsenbord ook heeft. Het is een klein maar fijn toetsenbord dat vooral onderweg handig kan zijn. Dit toetsenbord kan je het beste combineren met de bestaande Logitech Pebble muis.

Prijs: 54,99 euro

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business