Reviews

Review LOGITECH K380 & M350 Pebble: Je iPad verdient het.

LOGITECH K380 Pebble & M350
Voordelen
Interessante prijs
Werkt perfect met iPadOS
Werkt cross-platform
Nadelen
Aan-uitknop K380 beter achteraan
Pebble niet voor hele werkdag
Aanbevolen prijs: €24,99 euro/49,99 euro
Waar te koop?
Totaalscore 9
Logitech is een topmerk voor al je thuiswerkmateriaal. Ook voor iPad en Mac heeft het bedrijf leuke accessoires. Wij testten de Pebble K380 en M350 toetsenbord.

Op de redactie van TechPulse zitten veel fans van Logitech. Het bedrijf maakt al jaren betrouwbare en degelijke accessoires voor Mac en PC. Zo hebben we in het verleden onder andere de MX Master-serie of de MK295 Silent al kunnen testen voor Mac en PC. De laatste jaren zijn ook hybridelaptops of tablets met keyboard cases aan een opmars begonnen. Steeds meer mensen gebruiken hun tablet als laptop of alternatief voor een computer. iPadOS is de laatste twee jaar ook enorm vooruit gegaan. Zelf zijn we in het bezit van de laatste iPad Pro 12,9 inch (2020). Daar hoort natuurlijk ook een fijne muis bij.

Logitech M350 Pebble K380

Pebble M350

Laten we beginnen met de Pebble M350. Een kleine minimalistische muis die perfect ontwikkeld werd om bij toestellen als een Microsoft Surface of een iPad Pro te gebruiken. De Pebble maakt volgens Logitech 90 procent minder geluid dan de meeste andere muizen. Een claim die we kunnen bevestigen, je vergeet soms dat je aan het klikken bent met de Pebble. Bovendien is de klik ook heel aangenaam qua gevoel. Al meteen een pluspunt voor de M350.

Deze muis is zoals gezegd kleiner dan anders. Toch moet de Pebble niet onderdoen, hij is ongeveer evengroot als de Apple Magic Mouse, dat maakt dat hij toch groot genoeg is en je niet meteen pijn aan je handen krijgt. Het kleinere en minimalistische design maakt dat hem je perfect kan vervoeren in je laptopzak zonder dat er een stuk uitsteekt.

Bovendien is de Pebble M350 gemaakt voor multiplatform gebruik. Je kan ‘m via bluetooth of een bluetoothontvanger instellen op Windows, macOS, ChromeOS, en iPadOS. Zelf zijn we uitbundig aan de slag gegaan met deze Pebble in iPadOS. De muis werkt perfect samen met iPadOS en is echt een serieuze meerwaarde als je meerdere uren per dag werkt vanop je iPad. Hij verdient het, neem het van ons aan. Met het scrollwiel roep je direct de Spotlight zoekfunctie van iPadOS op en met de ingebouwde muiscursor kan je letterlijk elk knopje gebruiken met de Pebble. Logitech vereist geen extra applicatie op je iPad wat het ook allemaal een stuk eenvoudiger maakt. Secundair klikken kan je zelf nog aanpassen via de instellingen voor trackpad & muis. Een optie die alleen beschikbaar is nadat je een compatibele muis hebt geconnecteerd met je iPad.

Interesse? Je kan de Logitech M350 Pebble kopen via Coolblue, Bol.com, Amazon.nl (22,65 euro), Mediamarkt of Fnac. o f ,)orueere 66 ou 6,e5,22(,Coolblue

Logitech M350 Pebble K380
Met drie bluetoothprofielen switch je in twee seconden van toestel.

Logitech K380

Afhankelijk van het soort case dat je gebruikt voor je iPad heeft Logitech nog een leuk en betaalbaar toestenbord dat multi-device kan ingezet worden. Aan de hand van 3 verschillende bluetoothprofielen kan je zelf snel switchen tussen bijvoorbeeld je iMac en iPad of zelfs iPhone indien gewenst. Net zoals bij de Pebble M350 kan je dit fijne en minimalistische toetsenbord koppelen via bluetooth rechtstreeks of met een mini-ontvanger. Eén van de grootste pluspunten van dit toetsenbord is de batterijduur. Met twee AAA-batterijen doe je volgens Logitech twee jaar.

Ter vergelijking: bij mijn Apple Magic Keyboard moet ik de twee AA-batterijen vaak al na een maand verwisselen. Niet bepaald ecologisch. Ook hier moeten we zeggen dat de combinatie van de K380 met de Pebble op iPadOS echt heel goed was. We gebruikten al een tijdje de case van Apple, maar na een tijdje zit je daarmee te veel voorovergebogen. Een extra toetsenbord en muis kan soelaas bieden.

Interesse? Je kan de Logitech K380 Pebble kopen via Coolblue, Bol.com, Amazon.nl, Mediamarkt of Fnac.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business