Nieuws

Liberty 4-oortjes van Ankers soundcore uitgebracht met hartslagsensor en gyroscoop

Anker Soundcore Liberty 4
soundcore, een merk van Anker, heeft de Liberty 4-oortjes op de markt gebracht. Niet alleen zijn de oortjes op vlak van ontwerp in een nieuw jasje gestopt, ook aan de binnenkant zijn nieuwigheden te vinden zoals een hartslagsensor en gyroscoop. De gyroscoop zorgt voor head tracking, waarmee spatial audio mogelijk wordt.

De hartslagsensor in de Liberty 4-oortjes zal zowel de hartslag als het zuurstofgehalte in het bloed van de gebruiker meten. Volgens Anker is deze functie niet bedoeld voor medisch gebruik, maar enkel voor algemene gezondheid en conditie.

Ook de gyroscoop is een nieuwe toevoeging. Het volgen van alle hoofdbewegingen zou voor spatial audio zorgen, waarmee het geluid zichzelf aanpast aan de positie van het hoofd en meer immersie gecreëerd wordt. Verder geen nieuwigheid, maar de Liberty 4-oordoppen hebben net zoals hun voorganger ondersteuning voor de LDAC-codec.

Op vlak van speeltijd bieden de Liberty 4-oortjes een uur meer op één oplaadbeurt in vergelijking met de Liberty 3 Pro-uitvoering: 9 uur tegenover 8 uur. De totale speeltijd is 28 uur, 4 uur minder in vergelijking met de voorganger. Met de actieve noise cancelling wordt de speeltijd respectievelijk 7 en 24 uur, met de ruimtelijke audio erbij 5 en 15. Door de quick charge kun je na een kwartier opladen weer 3 uur verder luisteren.

De Liberty 4-oortjes zijn nu beschikbaar voor 150 dollar, oftewel 153 euro, in de VS. Op de Europese markt zijn ze momenteel nog niet te koop.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business