Nieuws

Bose onthult Smart Soundbar 600

Bose Smart Soundbar 600
Bose heeft de Smart Soundbar 600 voorgesteld, een goedkopere variant van de 900. Het voornaamste verschil zit in de hoeveelheid speakers.

Veel eigenschappen van de Bose Smart Soundbar 600 zijn hetzelfde in vergelijking met het duurdere broertje, de Smart Soundbar 900. Beide soundbars ondersteunen Dolby Atmos en Boses eigen TrueSpace, ter verbetering van audio die niet gecodeerd is in Atmos. Ook kan je de 600 evenzeer bedienen via spraak, de afstandsbediening, de Bose Music-app, Amazon Alexa of Google Assistent. Zowel de 600 als de 900 werken via wifi of bluetooth en zijn compatibel met Chromecast, Apple AirPlay en Spotify.

Vijf speakers

Wat is dan wel verschillend aan de Smart Soundbar 600? Voornamelijk de hoeveelheid speakers: in de 600 zitten er vijf, terwijl de 900 er negen heeft. Ook werkt de 600 niet met Boses PhaseGuide-technologie, dat geluid in meerdere richtingen stuurt. ADAPTiQ-kalibratie, waarmee de audio gekalibreerd wordt op basis van de ruimte waarin de soundbar staat, wordt ook niet ondersteund bij de 600. Wat weer wel hetzelfde is als bij de 900, zijn de twee speakers die naar boven gericht staan, waardoor het geluid van het plafond weerkaatst om meer immersie te creëren.

De Bose Smart Soundbar 600 kan nu gereserveerd worden voor 549,95 euro. In de week van 24 oktober komt de soundbar officieel uit.

audioboseontspanning

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN