Nieuws

Orange lanceert “Ultra Gaming”-pack met Microsoft

Orange Xbox All Access Microsoft Gaming Pack Love abonnement
Telecomoperator Orange brengt in samenwerking met Microsoft een nieuwe gaming-pack uit voor gebruikers met het Love-abonnement.

Gamers die bij Orange zitten, kunnen met het Ultra Gaming-pack allerlei extra’s krijgen in hun Love-abonnement. Het Love-abonnement, waarbij je het pack kunt nemen, combineert een mobiel abonnement met internet en televisie. Om te beginnen krijgen ze voor hun mobiele Go-abonnement 5 GB extra data. Het meest interessante in de bundel is uiteraard de samenwerking met Microsoft.

Gebruikers die de pack nemen, krijgen namelijk de Xbox All Access-bundel. Daarin zit de Xbox Series S-console samen met een abonnement op de Xbox Game Pass Ultimate gedurende 24 maanden. Die Game Pass Ultimate heb je nodig om online te kunnen spelen. Je krijgt er ook een EA Play-lidmaatschap en een bibliotheek met games bij.

Promoten van 5G en cloudgaming

Het ziet ernaar uit dat Orange met dit abonnement vooral de troef wil uitspelen van hun 5G-netwerk. De operator pakt uit met een belofte van razendsnel gamen en beweert dat een snelheid tot 1 Gbps kan behaald worden in hun 5G-zones. Met de 5G-netwerken en de toekomstige uitbreidingen doelt Orange ook op een investering in cloudgaming.

Het Ultra Gaming-pack zou vanaf volgende week beschikbaar zijn, zowel voor huidige als toekomstige Love-abonnees. De kostprijs is 24,99 euro per maand. Van 15 november tot 2 januari krijgen gebruikers die het pack nemen de eerste maand gratis.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business