Telenet

Telenet wil graag toegang krijgen tot het kabelnetwerk van VOO, nadat het werd overgenomen door concurrent Orange, zo laat de provider weten.


De Mechelse provider reageert daarmee op een persbericht rond de overname van VOO, door Orange. Telenet laat weten dat het in overleg is met Orange “over de mogelijk toekomstige toegang tot het VOO-kabelnetwerk. Telenet en Orange hebben daartoe een Memorandum of Understanding (MOU) ondertekend”, klinkt het.  

Dat moet structuur geven aan verdere gesprekken over een mogelijk gebruik van het netwerk dat tot voor kort nog toebehoorde aan de Waalse kabeloperator VOO. 

Telenet wacht gesprekken af 

Telenet wijdt voorlopig niet verder uit over de kwestie. “We geven geen commentaar in afwachting van het resultaat van de gesprekken met Orange”, rondt de provider zijn korte perscommunicatie af. Het zal binnenkort moeten blijken welke plannen Telenet precies heeft met het kabelnetwerk in Wallonië.Gebruikt zijn iPhone als Google-telefoon. Deze allround-nieuwsgierigaard heeft een passie voor wagens en gaming. Hij droomt ook graag weg over ruimtevaart.