Nieuws

Philips Hue brengt kleur naar kerstbomen met Festavia

Festavia, de nieuwe kerstlampen van Philips Hue
Voor de feestdagen beginnen en de eerste kerstbomen worden opgezet, komt Philips Hue met een nieuw product naar buiten.

Het nieuwe product uit de reeks gekleurde lampen heet ‘Philips Hue Festavia’ en brengt kleur naar je kerstmis.

Deze keer gaat het namelijk niet om een ‘normale’ smartlamp, maar om een heel snoer. De Philips Hue Festavia bestaat uit 250 slimme mini-LED’s die verdeeld zijn over een lengte van twintig meter. Net zoals andere producten in de Hue-lijn kunnen de Festavia-lampen meer dan 16 miljoen kleuren laten zien. Elk lampje kan ook meerdere kleuren tegelijk tonen, waardoor zachte overgangen kunnen ontstaan. De nieuwe kerstlampjes komen dan ook met nieuwe kleureffecten die de veelheid aan lampjes goed tot hun recht doen komen. Het sprankelend effect doet ergens denken aan knipperende kerstversiering, alleen gaat dit veel trager en geleidelijker. Het ‘Diffuus’ effect zorgt er dan weer voor dat er vijf kleuren over het snoer verdeeld worden, zodat je kerstboom in mooie kleurovergangen gehuld gaat.

Bediening

De Philips Hue Festavia kan naar goede gewoonte bediend worden vanuit Apple Home, Google Home, Amazon Alexa, Samsung SmartThings en natuurlijk de eigen Hue-app. Alle functies die we bij andere Hue-producten al zagen komen hier dus terug. De lampjes kunnen ook aangestuurd worden door Spotify. Op die manier dansen de lichtjes letterlijk mee op de muziek.

Prijs en beschikbaarheid

De nieuwe kerstlampen zijn vanaf 15 november te koop, maar alleen via de Philips Hue-website. Het snoer kost 159,99 euro en is alleen beschikbaar in een lengte van 20 meter. Tegen volgend jaar zou Philips ook andere lengtes van de Festavia-kerstlampen willen aanbieden. De lampen zijn wel alleen bedoeld om binnenshuis te gebruiken en kunnen dus niet dienen om de tuin te decoreren.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business