Nieuws

The Park lanceert nieuwe VR-horrorgame Don’t Scream

Don't Scream is een nieuwe VR-game van The Park.
Griezelen geblazen bij The Park! Zij komen met een gloednieuwe VR-game die escape rooms combineert met horror. Niet schreeuwen!

Halloween mag dan voorbij zijn, dat hield The Park niet tegen om deze gloednieuwe VR-horrorgame Don’t Scream te lanceren. Wie een abonnement op Streamz heeft, is wellicht bekend met de gelijknamige reeks waarin komiek William Boeva andere bekende Vlamingen uitdaagt in een horrorspel.

Net zoals in de serie staat de VR-game ook onder het (virtuele) toeziend oog van William Boeva. Je komt terecht in een combinatie van een escape room en spookhuis, waar je uit moet zien te geraken. Bij voorkeur doe je dat natuurlijk zonder te schreeuwen. Wie het spel wint, wordt namelijk bepaald door hoe vaak en hoe luid je geschreeuwd heb tijdens het hele gebeuren.

Don’t Scream bij The Park

Net zoals bij andere VR-games in The Park krijgen spelers een VR-bril op en worden ze volledig ondergedompeld in deze virtuele escaperoom met griezelige decors, zombies, spinnen en andere monsters. Door samen te werken en opdrachten op te lossen, moeten ze zichzelf redden uit verschillende hachelijke situaties.

Een in-game screenshot. Beeld: The Park

Een primeur voor The Park is dat Don’t Scream gespeeld wordt zonder de rugzakken met VR-apparatuur. Dit neemt letterlijk een last van je schouders waardoor de virtual reality ervaring nog aangenamer wordt. Ook is er een paniekknop aanwezig die de game kan pauzeren. Zo hoeven spelers niet heel hun VR-uitrusting uit te doen als het spel te eng zou worden. Tijdens deze pauze kunnen spelers beslissen of ze verder willen griezelen of de handdoek in de ring gooien.

Vanaf 15 december 2022 kan je Don’t Scream spelen bij een locatie van The Park in je buurt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business