Nieuws

Samsung Good Lock beschikbaar in België

Good lock beschikbaar in België
Je smartphone een eigen look geven was nooit makkelijker dan met de Good Lock app die vanaf nu beschikbaar is.

Samsung Good Lock is een app waarmee je jouw smartphone naar wens kunt aanpassen. Of het nu om de achtergrond, het toetsenbord of app-icoontjes gaat, alles kan via de Good Lock app aangepast worden. Voorheen was die app slechts in een aantal landen beschikbaar, maar daar lijkt nu verandering in gekomen te zijn.

Meerdere Samsung-gebruikers merkten dat Good Lock op hun Galaxy-toestel geïnstalleerd kon worden. Ook de verschillende modules, waarmee ook bijvoorbeeld de camera-app en de instellingen-app vormgegeven kunnen worden, zijn meteen beschikbaar.

Zoals het er nu naar uitziet is Good Lock beschikbaar voor alle gebruikers in België en Nederland. Ook Oostenrijkse, Braziliaanse, Finse en Maleisische Galaxy gsm’s kunnen vanaf nu helemaal aangepast worden met de app.

De app staat bekend als een van de beste apps om je smartphone-ervaring meer vorm te geven. Met de module ‘Wonderland’ is het bijvoorbeeld mogelijk om je eigen achtergronden te maken. Dat gaat vrij ver: achtergronden kunnen bewegen en zelfs een 3D-effect krijgen. Met een module als ‘Nice Catch’ kan je dan weer nakijken waarom je gsm precies trilde, ook al is de melding al lang verdwenen. Ook andere acties uit apps worden bijgehouden door Nice Catch, waardoor je kan zien welke systeemfuncties er gebruikt werden door welke app.

De mogelijkheden in de Good Lock app zijn erg divers.

Met Good Lock krijgen eigenaars van een Samsung Galaxy-smartphone dus heel wat mogelijkheden om hun telefoon aan te kleden, maar ook om bijvoorbeeld systeemdata in te kijken. De app valt te downloaden uit de Galaxy Store. Specifieke modules kan je gewoon aantikken in de app. Zo worden ze naar jouw apparaat gedownload en kan je er meteen gebruik van maken.  

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business