Nieuws

Dyson brengt hoofdtelefoon uit voor bijna 900 euro

Dyson Zone hoofdtelefoon luchtzuiverend ruisonderdrukking
Dyson heeft meer details vrijgegeven over de Zone, de eerste hoofdtelefoon van het merk. Die zou de lucht rondom de gebruiker kunnen zuiveren.

Na stofzuigers, luchtreinigers en haardrogers komt Dyson nu met een hoofdtelefoon. Het bedrijf kondigde die eerder dit jaar al aan. Nu zijn er meer details bekendgemaakt. We wisten al dat de Dyson Zone een luchtzuiverend component zou hebben. Die dient dan voor het zuiveren van de lucht rondom je terwijl je de hoofdtelefoon buitenshuis gebruikt. De hoofdtelefoon kan ook zonder het opzetstuk voor reiniging gebruikt worden.

Naast het onderdeel voor luchtzuivering, voerden de engineers van het bedrijf ook uitgebreid onderzoek naar de best mogelijke ruisonderdrukking en een zo comfortabel mogelijk ontwerp. De Zone heeft 11 ingebouwde microfoons, waarvan 8 gebruikt zouden worden voor de actieve ruisonderdrukking. Daarmee zou omgevingsgeluid tot 38 decibels geminderd kunnen worden. Op vlak van batterijduur belooft Dyson 50 uur uit één oplaadbeurt.

In de MyDyson-app zal je niet alleen de audio kunnen afstellen en je blootstelling aan geluid kunnen opvolgen. Je kan daarbij ook de luchtkwaliteit rond je meten en kijken wanneer je luchtfilter vervangen moet worden.

Prijs en beschikbaarheid

Je las het goed in de titel: de Dyson Zone zal bijna 900 euro kosten. 949 dollar of 898,67 euro, om precies te zijn. De hoofdtelefoon zal in drie verschillende kleuren beschikbaar zijn. Eerder had het bedrijf gezegd dat de Zone dit najaar al zou uitkomen, maar de release werd een beetje opgeschoven. Vanaf januari zal hij te koop zijn in China. In maart volgen de VS, het VK, Hong Kong en Singapore. Het is onduidelijk of en wanneer de hoofdtelefoon in België beschikbaar wordt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business