Nieuws

Upgrade via app voor nieuwe huishoudtoestellen LG

LG minimalistische huishoudtoestellen
LG gaat ‘back to basics’ met een nieuwe line-up aan minimalistische huishoudtoestellen – zonder onnodige knoppen of versieringen.

Mensen met een minimalistisch interieur krijgen het ongetwijfeld warm bij het zien van LG’s nieuwe productlijn. Het bedrijf komt namelijk met nieuwe koelkasten, was- en droogmachines, ovens en wasmachines. LG focust hier meer op de ‘essentie’ van de producten en probeert op die manier een tijdloze en gebruiksgerichte vormgeving te implementeren.

Dat heeft niet alleen als voordeel dat de toestellen in heel wat interieurs zullen passen, maar ze zijn ook milieuvriendelijker dan voorheen. Zowel vanbuiten als langs binnen maakt LG gebruik van gerecycleerde materialen, waarvan ze er voor deze productlijn ook minder nodig hebben. Minder decoraties en labeltjes resulteert bovendien in minder werk, waardoor de toestellen sneller afgeleverd kunnen worden.

Bij LG zelf noemen ze het design tijdloos. Ze gaan er ook prat op dat de apparaten in elk interieur passen, ongeacht het kleurenschema of het karakter van je woning. Door het gebrek aan decoraties krijgen de apparaten immers zowel een hedendaags en futuristisch karakter terwijl ze toch bijzonder klassiek weten te blijven.

Niet alleen de look van LG’s nieuwe producten is versimpeld. Ook de manier waarop je de apparaten kunt bedienen heeft een grondige make-over gekregen. Om het kort te zeggen: alles is versimpeld, zodat je zonder moeite je huishoudtoestellen kunt bedienen.

Upgraden met LG ThinQ-app

Tot slot zegt LG ook dat de apparaten geüpgraded kunnen worden via de LG ThinQ-app. Via het Upgradecentrum zullen gebruikers nieuwe functies aan hun apparaten kunnen toevoegen. Wat die nieuwe functies precies inhouden en of ze gratis zullen zijn, daarover kunnen we momenteel niets zeggen. Begin januari zal LG meer nieuws brengen over de productline-up tijdens CES.

Tot dan kunnen we ons afvragen op welke manier een wasmachine of koelkast gebaat is bij een software-update. Of: welke nieuwe functies er überhaupt in zo’n update verwerkt kunnen zitten. Ook op de vraag of de upgrades gratis zullen zijn is er momenteel nog geen antwoord. Of je dus net als bij Mercedes zal moeten betalen om het volledige toerental te ontgrendelen, kunnen we dus niet zeggen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Koop jij de nieuwe iPhone 15?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business