Nieuws

Proximus laat je gratis bellen naar rampgebied in Turkije en Syrië

bellen turkije
African guy holds cell phone close up view hands and device man feels concerned on background, received unpleasant sms, wait or missed important call, waste time online, addicted with internet concept
Proximus biedt gratis oproepen en sms’jes naar getroffen regio in Turkije en Syrië zodat klanten vrienden en familie kunnen contacteren.

Proximus wil graag zijn medeleven voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië betuigen. Klanten met familie in de regio kunnen gratis bellen en sms’en naar het getroffen gebied.

In de nacht van 5 op 6 december werden Turkije en Syrië opgeschrikt door een aardbeving met een kracht van 7.8 op de schaal van Richter. Maandagmiddag volgde een tweede beving met een kracht van 7.5. In de regio krijgen ze wel meer met aardbevingen te maken, maar niet van deze orde. De twee bevingen zijn de zwaarste die Turkije sinds 1999 te verduren kreeg. De ramp eiste tot nu toe al 7800 levens en verwondde 40.000 mensen.

Om zijn steun te betuigen naar de slachtoffers van de ramp, maakt Proximus het nu mogelijk om gratis naar de regio te bellen en te sms’en. Zo kunnen Belgische klanten hun vrienden of familie in de getroffen regio bereiken zonder meerkost.

Voorwaarden

Nog de hele maand februari zijn zowel mobiele als vaste oproepen naar Turkije en Syrië gratis te maken voor alle Proximus-klanten. Ook wie aangesloten is bij Scarlet of Mobile Vikings kan gebruikmaken van de regeling.

Let wel op: klanten die een prepaid-abonnement hebben, krijgen géén gratis belminuten of sms’en. Ook let je er best op dat je wel degelijk in België zit wanneer je telefoneert: vertrekt je oproep vanuit het buitenland, dan is hij niet gratis. Enkel oproepen vanuit het binnenland vallen onder de speciale regeling.

Het kan zijn dat je de oproepen en sms’en in de MyProximus-app ziet verschijnen. Maak je echter geen zorgen: je hoeft ze echt niet te betalen. Proximus crediteert de oproepen voor de afrekening. Ook als je vorige week al naar Turkije of Syrië belde, was je oproep gratis. De regeling geldt namelijk voor alle oproepen en sms’en tussen 1 en 28 februari 2023.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business