Nieuws

Files by Google krijgt map Belangrijk met deelbare bestanden 

files by google
Files by Google, een van de beste managers voor je Androidbestanden, krijgt een nieuwe map. 'Belangrijk’ gaat de bekende Beveiligde Map vervangen.

Wie Files by Google gebruikt, is ongetwijfeld vertrouwd met de Beveiligde Map. Daarin kan je zoals geweten je bestanden met een gerust hart opslaan, aangezien je ze alleen kan openen met jouw persoonlijke pincode of een veegpatroon. Bovendien krijgen apps van derden geen toegang, zodat ze de inhoud van die bestanden niet zomaar kunnen lezen. 

Beveiligde Map wordt ‘Belangrijk’

De Beveiligde Map gaat straks door het leven als ‘Belangrijk’: een map waarin je bestanden niet alleen veilig kan opslaan, maar ook nog eens op een handige manier zal kunnen delen. Dat meldt Nail Sadykov van het Google News Telegram-kanaal op Twitter. In de huidige Beveiligde Map moet je de files die erin staan eerst naar een andere locatie verhuizen, voordat je ze kan delen. De opvolger van de Beveiligde Map krijgt een prominente plaats in de app van Google, als tabblad.

Files by Google 

Ben je een Android-gebruiker en is je bestandenbeheer een zooitje? Dan kunnen we Files by Google volmondig aanraden. Het blijft nu eenmaal een van de beste bestandsbeheersapps voor Android-telefoons en -tablets. Zo maakt de bestandsbeheerapp automatisch mapjes aan voor Screenshots, WhatsApp Images en beelden die je zelf maakte (Camera). De toepassing geldt ook als een handige tool om je smartphone op te schonen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business