Nieuws

ACS neemt Unamic/HCN over

Affiliated Computer Services (ACS) neemt Unamic/HCN over, de grootste onafhankelijke dienstverlener rond customer care in de Benelux. ACS behoort tot de Xerox-groep.

Unamic/HCN levert dienstverlening aan bedrijven die actief zijn rond klantenservice, technische helpdesks en de monitoring van social media. De focus van Unamic/HCN op de Nederlandstalige en Franstalige markten in de Benelux – en de snel groeiende lokale Turkse markt – zorgt voor een uitbreiding van de customer care dienstverlening van ACS in Nederland, België, Turkije en Suriname. Het gaat om de eerste acquisitie van ACS in de Europese markt voor customer care.

Vooruitstrevend
De Nederlandstalige markt voor het afhandelen en verwerken van klantencontacten is een van de meest vooruitstrevende in Europa op het gebied van technologie en bedrijfsprocessen. De veertien vestigingen en 2.200 medewerkers van Unamic/HCN gaan deel uitmaken van de business unit voor customer care services van ACS. Na afronding van de acquisitie zal het bedrijf verder gaan onder de naam Unamic/HCN, A Xerox Company.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business