Raido neemt VMware-trainer Gert Van Gorp in dienst

Virtualisatieconsultant Raido heeft met Gert Van Gorp zijn zevende virtualisatie-expert aangeworven. Van Gorp brengt tien jaar ervaring mee naar het bedrijf.
 

Gert Van Gorp was de voorbije tien jaar aan het werk rond virtualisatie bij verschillende IT-bedrijven, waaronder Uptime, Login Consultants en Erudict. De voorbije drie jaar was hij onder meer actief als een van de weinige VMware Certified Instructors (VCI) in België en Luxemburg. Naast virtualisatie heeft Gert Van Gorp ook veel ervaring met high-level server- en storage-oplossingen.

“Met Gert in ons team versterken we onze expertise rond VMware en andere oplossingen voor enterprise virtualisatie”, zegt Bob Deleeck, COO van Raido. Naast Gert Van Gorp heeft Raido onlangs Christophe Rogiers aangeworven as junior consultant.

Virtualisatiespecialist

Raido is actief rond applicatie- en desktop delivery, servervirtualisatie en storage. Het bedrijf positioneert zich als virtualisatiespecialist, onder meer via de samenwerkingsverbanden met bedrijven als Citrix, Microsoft, AppSense, DataCore, VMware en App-DNA.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business