Nieuws

Dealer Days bij Agami-Hama Group [Partner info]

Op 17, 18 en 19 oktober houdt Agami-Hama Group haar jaarlijkse Dealer Days. U zal worden bestookt met tal van nieuwigheden die op IFA in primeur zijn gegaan, nieuwe merken, must-have producten voor de eindejaarsperiode, live demo’s, touch & feel sessies, de nieuwste trends, Gfk-cijfers en nog veel meer.

Start van een offensief!
Tijdens deze opendeur-3-daagse zal Agami-Hama Group alles in het werk stellen om u andermaal het belang van accessoires aan te tonen. Ze zijn immers de makkelijkste manier om meer omzet en meer marge te genereren.
Met de exclusieve distributie van merken als Hama, SanDisk, Samsonite, Golla, Plantronics, Koss, Joby… en een gamma bestaande uit meer dan 13.000 producten mag Agami-Hama Group beschouwd worden als de grootste GENERALIST in consumer electronics accessoires in België.
U kunt er terecht voor om het even welk accessoires, gaande van een hdmi kabel van top kwaliteit tot de snelste geheugenkaart, van de meest complete pc headset tot de meest trendy audio koptelefoon. En, in primeur, zelfs een box om Android op je televisie te brengen.
Maar Agami-Hama Group is meer dan enkel een generalist. Tegelijkertijd is het een CATEGORY SPECIALIST in verschillende belangrijke productlijnen. Denk maar aan headsets, kabels, gaming en tablet accessoires, tassen of statieven.
We lichten graag al een tip van de sluier over een aantal belangrijke highlights tijdens deze 3 dagen:

  • – AVINITY:  een nieuw merk van premium kabels. Voor puur beeld, puur klank, pure passie.
  • – F*** Me I’m Famous, by Cathy & David Guetta : nieuwe cult producten met audio headsets, tasjes & covers voor iPhone, tablets, iPod…
  • – HAMA: Android op je televisie, meer dan 50 modellen 3D brillen en accessoires voor de PS Vita
  • – Talrijke exclusieve en trendy accessoires voor de Apple mania
  • – SanDisk : de nieuwe Eye-Fi kaart, de brede range usb flash drives en de allersnelste geheugenkaarten ter wereld
  • – Plantronics: Gaming en bluetooth headsets
  • – Gadgets en cadeau ideeën voor de eindejaarsperiode
  • – …

Waar en wanneer

Jullie worden verwacht in het ultra moderne gebouw te Wetteren dat Agami vorig jaar inhuldigde (vlakbij afrit 17 van de E40). Met haar ruime ontvangstruimte, groot auditorium en vooral haar 450m² grote showroom is Agami-Hama Group perfect uitgerust om u zo professioneel en aangenaam mogelijk te ontvangen. En wie interesse heeft om een kijkje te nemen in het indrukwekkende volautomatische logistieke systeem kan dit zeker en vast combineren!
Op maandag 17 en dinsdag 18 oktober gaan de deuren open vanaf 10u en eindigt de dag met een F*** Me I’m Famous Party, met cocktails en muziek.
Op woensdag 19 oktober kunnen jullie er terecht tussen 10 tot 18 uur.
Passen de voorgestelde data niet in uw drukke agenda? Geen probleem. Weet dat de showroom van Agami-Hama Group het hele jaar door open is voor bezoekers.
Agami-Hama Group – Vantegemstraat 1, 9230 Wetteren – Tel 09 27 26 00 – info@agami.be – www.hama.be

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Koop jij de nieuwe iPhone 15?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business