Nieuws

PC Magazine deelt uit!

Win 7x een Sony Tablet S
Ter ere van ons jubileum geven we zeven gloednieuwe Android-tablets van Sony weg: vijf via onze zustersite ZDNet.be en nog eens twee via onze Facebook- en Twitter-kanalen. Het enige wat je hoeft te doen, is de unieke kartonnen tablet in elkaar te vouwen en op originele wijze op de foto te zetten. Op 25 oktober kiezen we uit de leukste inzendingen de winnaars!
www.zdnet.be/sonytablets
www.facebook.com/pcmagbenl
@pcmagbenl of #pcmagbenl

Software met dierbare herinneringen
PC Magazine 150 leek ons een uitstekend idee om even terug te blikken en een ranglijst te maken van de programma’s waar we met weemoed naar terugkijken. Zeggen Norton Commander en Doom je nog iets? Zij en 148 anderen passeren de revue.

Kijkje in PC Labs
We geven je een exclusief kijkje achter de schermen in ons jubileumnummer en laten je ons testlab zien, met zijn bijna 300 vierkante meter nog altijd een van de grootste in de Benelux.

Praktische gids dataherstel
Het verlies van gegevens door crash of brand is en blijft de grootste nachtmerrie voor elke computergebruiker. Een praktische gids brengt redding.

Massatest breedbeeldmonitoren
Onze expert zet 21 breedbeeldmonitoren op een rij en geeft tips voor mensen die willen overstappen naar een multimonitoropstelling.

PC Magazine deelt uit: volledig archief op dvd en backuptool t.w.v. 27 euro

Hoe zag jouw allereerste pc eruit? De kans is groot dat je hem ergens terugvindt in het massale PDF-archief op deze dvd. Jawel, alle nummers van PC Magazine die ooit verschenen zijn staan in doorzoekbaar PDF-formaat op dit propvolle schijfje. Dit uitgebreide archief geeft je de ultieme terugblik op 14 jaar pc-geschiedenis: van Windows 98 tot Windows 7, van de eerste "betaalbare" laptops tot de opkomst van de netbook. Honderden uren leesplezier en vergeten herinneringen zijn gegarandeerd!


En omdat de jarige natuurlijk zijn publiek moet trakteren, doen we dat in stijl met de volledige versie van RestoreIT van Farstone, een uitstekende applicatie voor het maken en beheren van systeemback-ups. Een cadeautje ter waarde van bijna 27 euro. Laat het jullie smaken!
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business