Nieuws

Cloud: wat nu?

Hoe kunnen resellers inspelen op de marktveranderingen die de cloud veroorzaakt? Rond dat thema organiseert SaaS4Channel op 24 november een evenement in Antwerpen.

Het evenement vindt plaats in het Antwerpse ALM. SaaS4Channel wil er het hele ICT-partnerkanaal samenbrengen: resellers, VAR’s, intergratoren en distribiteurs. De ontwikkelingen op het gebied van cloud computing zijn niet meer te stoppen, zo stelt de organisator van het evenement, zeker nu de grote marktpartijen zich ermee bemoeien. 

Microsoft lanceert Office 365, Google een eigen OS en eigen hardware, Apple lanceert de iCloud… Het is een evolutie waar het kanaal niet omheen kan. En er is meer. De pc-verkoop daalt, er is het succes van de smartphone en tablet, Google koopt Motorola, HP verkoopt mogelijk zijn pc-afdeling, enzovoort, enzovoort.

Hoe omgaan met de cloud?
Van het kanaal vraagt de cloud een hele ommezwaai. Wie jaren zijn brood heeft verdiend met de verkoop, implementatie en het onderhoud van hardware en software, moet vandaag op de vraag naar clouddiensten kunnen antwoorden. Hoe spelen de kanaalpartners in op die veranderingen? Welke acties ondernemen ze? Hoe ze groeien in en met de cloud?

Het evenement van SaaS4Channel is gericht op de kennisuitwisseling tussen alle partijen van het ICT-partnerkanaal. De sprekers staan stil bij laatste ontwikkelingen en geven uitleg bij de mogelijke cloudmodellen voor resellers, distribiteurs, VAR’s, integratoren en andere leveranciers.

Meer info en het volledige programma is te vinden op www.saas4channel.nl.
 

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Koop jij de nieuwe iPhone 15?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business