Nieuws

Belgacom wint NetApp-award

Tijdens de partnerconferentie Insight 2011 heeft NetApp 26 awards uitgereikt aan zijn partners. Platinum-partner Belgacom won een award voor een project bij mediagroep Rossel. 

De vierde editie van Insight vond in Rome plaats. Het partnerevenement verzamelde 1.400 resellers, distributeurs, integratie- en technologiedeskundigen uit de NetApp-channelorganisatie. Tijdens de awardceremonie reikten NetApp-VP’s Roger Anderson, Julie Parrish en Rich Clifton 26 awards uit aan de partners. Belgacom ontving een award voor het ontwerp van een datacenter op basis van de FlexPod-oplossing van NetApp.


Naast Belgacom vielen onder andere ook Accenture (VK), Bechtle (D) en Proact (NL) in de prijzen. Alles samen ging de awards naar partners uit veertien verschillende landen. “In Europa blijven onze partners de belangrijkste schakel tussen NetApp en de klanten”, zegt Julie Parrish, Senior VP WorldWide Partner Sales bij NetApp. “De partners begeleiden de klant bij de aankoop en zijn het eerste aanspreekpunt. Wij reiken awards uit aan onze partners om onze waardering te tonen voor hun inzet.”


 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business