Uw eigen website maken

Eenvoudig een eigen website maken

Er zijn verschillende manieren om uw eigen website te maken. De gemakkelijkste manier waarop je toch nog heel wat vrijheid hebt om redelijk complexe en volledig websites op te bouwen, is door het gebruik van een CMS (Content Management System). Er zijn verschillende CMS systemen beschikbaar op de markt: Joomla, DotNetNuke, Wordpress, Drupal, Typo3, Magento en nog vele andere.

In deze whitepaper richten wij ons alleen op de CMS systemen die wij ook volledig ondersteunen via onze support afdeling. Er wordt een kort overzicht gegeven van de pro en contra"s van elk CMS systeem.

[download_file]

Indien u dit aanvraagt bij ons support departement installeren wij één van deze CMS systemen gratis op uw hosting pakket, zo kan u snel van start met het aanmaken van uw website. Ook bieden wij volledig ondersteuning op deze pakketten, dus u kan bij ons terecht met al uw vragen.

De 3 CMS systemen die we in deze whitepaper overlopen zijn: Joomla, DotNetNuke en Magento.

We starten met één belangrijke vraag: Wat is een CMS systeem?
Een CMS systeem splitst de programma code en de inhoud van de website van elkaar. Zo kan u de inhoud van de website gemakkelijk veranderen zonder dat u in de programma code moet. Het bewerken van uw pagina"s gebeurt op eenzelfde manier als het aanmaken van een Word document. Zo kan u tekst aanpassen of in het vet zetten, of u kan foto"s opladen vanaf uw pc en invoegen op een pagina. Een CMS is dus heel handig als u zelf pagina"s wilt kunnen aanpassen. Het ontwerp of webdesign van uw website staat los van de inhoud van uw website. Uw website design kan u dus appart installeren en het heeft geen invloed op de al aangemaakte pagina"s, zo kan u na een paar jaar een nieuwe ontwerp implementeren zoder dat u alle gegevens opnieuw moet gaan over typen.

 

Download de whitepaper voor het volledig artikel

 

Indien u vragen hebt over hosting van CMS systemen, of u wenst ondersteuning contacteer dan support@wsdhosting.be, wij helpen u graag verder.

U kan ook onze website bekijken //www.wsdhosting.be

b2cbusinesscmsictdirectoryinternetpartner infotelecomwebdesignwebshopWhite Papers

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen