Nieuws

PC Magazine 179

PC Magazine 179

ZOEKMACHINE GOOGLE
Google. Bij het lezen van dat woord dacht je waarschijnlijk aan ‘zoeken’. Toch heeft Google dezer dagen heel wat meer de bieden dan enkel een zoekmachine. Zijn die andere diensten de toekomst van de internetgigant? Of ligt die ergens anders?

MASSATEST: SSD"S
Een SSD is de beste investering in je nieuwe computer, of als upgrade. Omdat het SSD aanbod zo groot is, kan het best moeilijk zijn om goed presterend model uit te kiezen. Wij gingen op zoek naar de beste SSD met een opslagcapaciteit van 240 GB tot 256 GB.

ALLES OVER BACKUPS
Je moet een back-up maken van alle belangrijke data. Je moet eigenlijk ook voldoende sporten, je moet je schoonmoeder meer bezoeken en je moet de dakgoot eens schoonmaken. Van je schoonmoeder trekken wij ons niets aan, maar wat die back-ups betreft willen we je hier toch overhalen de juiste beslissing te nemen.

DIGITALE GEZONDHEID
Je gezondheid wordt steeds belangrijker, althans, dat proberen talrijke fabrikanten ons wijs te maken. Het aantal wearables dat alles registreert schiet als paddenstoelen uit de grond, en het aantal gezondheidsapps rijst de pan uit. Je kunt zelfs volledig gezond blijven door online apotheken te raadplegen. Nu nog een digitale dokter!

businesscoverdigitaal sportendossier back-upshtc one m8office voor ipadonline apothekenpc magazine 1779pcmagazinesamsung galaxy s5samsung gear fittest ssd

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN